Nuortenilta Instagram Live

pe 10.4. kello 18.00 - pe 10.4. kello 19.00

Nuortenillat keväällä 2020 livenä Hollolan seurakuntanuorten Instagram-tilin kautta perjantaisin klo 18.

Tule seuraamaan Hollolan seurakuntanuorten Instagramia, niin pääset netin välityksellä osallistumaan koko Hollolan seurakunnan alueen nuorteniltoihin perjantaisin klo 18.00! Luvassa mm. erilaisia toiminnallisia juttuja, huonoja vitsejä, leppoisaa jutustelua, mahtavia vierailijoita ja matkaevääksi vielä rauhoittavia loppuhartauksia. Nuortenilloissa on vaihtuvat pitäjät sekä lokaatiot laajan Hollolan seurakunnan alueella. Live-videot säilyvät 24 tuntia lähetyksen jälkeen, joten pystyt tulla katsomaan myös nuortenillan jälkeen, mistä oli tällä kertaa kyse.

Hollolan seurakuntanuorten Instagramin löydät tästä linkistä

Hollolan kantaseurakunta, Hämeenkosken kappeliseurakunta, Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta, Kärkölän kappeliseurakunta, Vesikansan alue