Livestream messu

Vesikansan seurakuntakoti

1. paastonajan sunnuntai
Johanna Hurtig, Veera Surkka.

PHHYKY:n ja Aluehallintoviraston antamien ohjeiden vuoksi jumalanpalvelukseen voivat paikan päällä osallistua vain jumalanpalveluksen toimittajat.
Jumalanpalvelukseen voi osallistua Hollolan seurakunnan Facebook-sivun kautta.

Tervetuloa kirkkoon ehtoolliselle klo 11-13.

Ohjeita livelähetyksien seuraajille

Facebookiin voi kirjautua tietokoneen selaimella tai mobiililaitteen sovelluksella. Pääsivumme osoite on www.facebook.com/hollolanseurakunta Voit myös seurata livelähetystä kirjautumatta ja ilman tunnuksia Hollolan seurakunnan verkkosivujen etusivun alalaidassa olevasta Facebook-upotusikkunasta.

Facebook-sovellus tukee Chromecastia. Voit katsella lähetystä suoraan televisiostasi, jos siihen on liitetty esimerkiksi Google Chromecast -lisälaite, mikä sisältyy myös mm. DNA Hub -lisälaitteeseen. Jos mahdollista, pyydä läheiseltä apua palvelun käyttöönottamisessa.

Vesikansan alue