Seeli Toivion konsertti

Kuvassa sellisti Seeli Toivio.
Sovituksenkirkko (Hollola)

Kirkossa soi sello ja laulu.

Sellovirtuoosi ja mezzosopraano Seeli Toivio esittää Hollolan Sovituksenkirkossa sellon ja laulun konsertin maanantaina 26.7. klo 18. Ohjelmassa, joka kestää tunnin, kuullaan Seeli Toivion sellonsoittoa ja laulua. Toivio, joka on myös musiikin tohtori, esittää sellolla J. S. Bachin kauniita sellosarjoja ja säestää lauluaan sellolla. Hän laulaa mm. Oskar Merikannon, Toivo Kuulan ja Yrjö kilpisen tuttuja lauluja. Kuullaan myös hengellisiä lauluja, kuten mm. Schubertin Ave Maria, Suojelusenkeli ja Kahden maan kansalainen. Sellon ja laulun yhteistyö on kiinnostavaa, sillä sellohan tunnetusti on kuin ihmisen puhe- ja lauluääni. Tässä konsertissa sellisti siis soittaa ja laulaa yhtä aikaa!

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 15 euroa. Kortit käyvät levyostoissa; myynnissä on Toivion lukuisia levytyksiä aina Bachin sellosarjojen tuplalevystä laululevyihin. Tervetuloa Sellon ja laulun iltaan. Konsertissa on turvavälit, ja kasvomaskin käyttö suositeltua. Toivio tarvittaessa itse pitää erityistä laulumaskia esiintyessään.

www.seelitoivio.com
www.youtube.com/seelitoivio

Vapaa pääsy, ohjelma 15 €.

Hollolan kantaseurakunta