Laurin vaellus

Kuva jumalanpalveluksesta Laurin kirkon raunioilta
Hollolan kirkko

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lähde mukaan Laurin vaellukselle!

Tänä vuonna Laurin vaellus järjestetään 7.8. Matkalla, paitsi kävelemme, nautimme Jumalan luomasta luonnosta, hiljennymme välillä hartauksiin ja voimme vaihtaa kuulumisia toisten kanssa.

Reitti lähtee Hollolan keskiaikaiselta kirkolta. Matkalla kuljetaan vanhaa kirkkotietä, menneiden vuosien Finlandia-reittiä kuin myös Hämeenkosken päässä hienoa Kukkolanharjun-ulkoilureittiä. Matkaa tulee noin 22 kilometriä. Hämeenkoskella nautittavan päivällisen jälkeen klo 18 vietetään Jumalanpalvelusta Laurin kirkon raunioilla.

Toivotamme mukaan vaellukselle sekä ensikertalaiset että Laurin vaelluksen konkarit! Ainoana vaatimuksena on, että peruskunnon tulisi olla sellainen, että uskoo jaksavansa kävellä koko matkan. Osallistujia pyydetään varaamaan matkalle sään mukainen varustus sekä pientä evästä vaelluksen ajaksi.

Hinta aikuisilta on 20 euroa, alle 18-vuotiailta 10 euroa ja kesän rippikoululaiset pääsevät ilmaiseksi. Hinta sisältää vaelluksen ohjelman, keittolounaan vaelluksen päätteeksi sekä paluukyydin takaisin Hollolaan.

Lisätietoja antaa diakonissa Pia Rantatupa.

Hämeenkosken kappeliseurakunta, Hollolan kantaseurakunta

Hollolan kantaseurakunta Hämeenkosken kappeliseurakunta

Olen maaseutualueen ja Hämeenkosken diakoniatyöntekijä. Vastaan kantaseurakunnan lähimmäispalvelusta. Voit olla yhteydessä minuun kaikenlaisissa mieltäsi painavissa elämänkysymyksissä. Soita ja sovi tapaaminen kotiisi tai vastaanotolleni.