Virsipassio

Hämeenkosken kirkko

Virsipassio vie meidät seuraamaan Jeesuksen kärsimystietä raamatuntekstien ja virsilaulun kautta. Tilaisuuteen sisältyy myös ehtoollisen viettäminen.

Suoratoistolähetys Hollolan seurakunnan Facebook-sivulle.

Ohjeita livelähetyksien seuraajille

Facebookiin voi kirjautua tietokoneen selaimella tai mobiililaitteen sovelluksella. Pääsivumme osoite on www.facebook.com/hollolanseurakunta Voit myös seurata livelähetystä kirjautumatta ja ilman tunnuksia Hollolan seurakunnan verkkosivujen etusivun alalaidassa olevasta Facebook-upotusikkunasta.

Facebook-sovellus tukee Chromecastia. Voit katsella lähetystä suoraan televisiostasi, jos siihen on liitetty esimerkiksi Google Chromecast -lisälaite, mikä sisältyy myös mm. DNA Hub -lisälaitteeseen. Jos mahdollista, pyydä läheiseltä apua palvelun käyttöönottamisessa.

• Musiikki Musiikki

Hämeenkosken kappeliseurakunta