Suomalainen joulu

Suomalainen joulu -konsertin juliste

Hollolan kirkko

Oopperalaulajat Matti ja Maria Turunen sekä pianisti Armaan Madar konsertoivat Hollolan kirkossa. Vapaa pääsy, käsiohjelma 10€.

Oopperalaulajasisarukset Matti ja Maria Turunen sekä pianisti Armaan Madar konsertoivat Hollolan kirkossa sunnuntaina 18.12.2022 klo 18. Konsertissa kuullaan suomalaisille rakkaiksi tulleita joululauluja.

Bassolaulaja Matti Turunen on tullut tunnetuksi Suomen kansallisoopperan oopperalaulajana ja Radio Dein Radiokirkkokuoron johtajana. Maria Turunen ja Armaan Madar ovat puolestaan tulleet tunnetuiksi syksyn 2021 Helsinki Lied -kilpailun voittajina ja Merikanto-laulukilpailun toiseen sijaan yltäneenä tulkitsijakaksikkona kesällä 2022. Matti, Maria ja Armaan ovat konsertoineet paljon yhdessä ja tehneet radio-ohjelmia sekä radiokonsertteja Radio Dein juhannusiltoihin ja myös Runebergin päivän tienooseen Pekka Kivekkään librettotekstiin ”Runeberg-iltamat torttuineen”. Hollolassa heitä kuullaan yhdessä nyt ensimmäistä kertaa.

Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma maksaa 10 €. Lämpimästi tervetuloa!

• Musiikki Musiikki

Hollolan kantaseurakunta