Hollolan seurakunnan kouluikäisten leirit ja retket

Leiri-ja retkielämä on aktiivista ympäri vuoden. Tältä sivulta löydät menossa olevan sekä tulevan kauden retket ja leirit. Löydä omasi, ilmoittaudu ja tule mukaan!

Ilmoittautuminen Syksyn leireille ja retkille

Ilmoittauminen viikolla 35
(maanantai 26.8.- sunnuntai 1.9.)

Lataa tästä itsellesi syksyn kouluikäisten esite!

Kouluikäiset picnickillä
Lettunuotiolla

LEIRIELÄMÄÄ

YÖKYLÄ-leirit

PE-LA 20.-21.9. ja LA-SU 21.-22.9. Parinpellossa

1-luokkalaisille

Tervetuloa yökylään Parinpeltoon! Yökylässä leikitään, askarrellaan, ulkoillaan, herkutellaan ja nautitaan kavereiden seurasta!

Leirin hinta 16€. Ilmoittautumisessa voit toivoa ensisijaisen leirivaihtoehdon!

AHKERASTI ASKARRELLEN-leiri

MA-TI 21.-22.10. Parinpellossa (Syyslomalla)

1.-3. -luokkalaisille

Pysyykö sulla sakset kädessä ja näpertely on just sun juttu? Tule ottamaan selvää mitä kaikkea uutta ja hienoa voi luoda vanhasta kaappien kätköistä löytyvästä!

Leirin hinta 25€

KÄTEVÄSTI KÖKSÄILLEN-leiri

TI-KE 23.-24.10. Parinpellossa (Syyslomalla)

4.-6. -luokkalaisille

Suolaista vai makeaa, sitä et voi vastustaa! Makuaistit valppaana hyppää makujen   maailmaan ja lähde kokemaan leivontaa leiriolosuhteissa!

Leirin hinta 25€

ILOISESTI ILMAISTEN-leiri

TI-TO 22.-24.10. Kalliopirtillä (Syyslomalla)

1.-6. -luokkalaisille

Estradi odottaa!  Kalliopirtin syyslomaleirillä kurkistetaan ilmaisutaidon ja teatterin maailmaan! Luvassa heittäytymistä, improvisaatiota ja tarinankerrontaa, sekä taattua leiritunnelmaa.

YÖ KIRKOSSA-leiri

PE-SU 15.-17.11. Parinpellossa

5.-8.-luokkalaisille

Lähde leirille viettämään mahtava viikonloppu kaverin kanssa ja katsomaan kuinka keskiaikainen Hollolan kirkko herää henkiin yön pimeydessä.

LOISTAVASTI LIIKKUEN -leiri

PE-SU 29.11.-1.12. Kalliopirtillä

2.-6.-luokkalaisille pojille

Koko viikonloppu täynnä vauhdikasta menoa ja liikunnan riemua poikaleirillä!  Tuu haastamaan itses ja kaveris erilaisissa lajeissa, sekä kisailemaan leiriolympialaisissa.

RETKEILYÄ

VAKOILUMUSEO JA KUOHU

4.-7.-luokkalaisille

LA 19.10. Syysloman alkaessa!

Hyppää mukaan erilaiseen lauantaihin ja lähde kanssamme Tampereelle!  Vakoilumuseossa pääset selvittämään piilevät vakoojataitosi. Uskallatko testata valheenpaljastusta tai käydä kuulusteluhuoneessa? Päivän päätteeksi pidetään hauskaa Kuohussa! Luvassa hyppytornin ja vesiliukumäen lisäksi mm. seinäkiipeilyä altaasta, vesikorista ja merenneidon pyrstöjä. Hinta 25€ (sis. sisäänpääsyt, ruokailu omakustanteinen)

SÄRKÄNNIEMI ZONES

1.-3. -luokkalaisille

PE 25.10. Syyslomalla!

Lähde viettämään toiminnan täyteinen päivä Lempäälään! Särkänniemi Zones on Suomen suurin ja monipuolisin sisähuvipuisto, joka tarjoaa hauskaa tekemistä jokaiselle! Ehkä haluat testata kiipeilytaitojasi Muurilla tai kokea vauhdinhurmaa Sähköauton kyydissä vai lähdetkö selvittämään, mikä ihme on Spinni? Hinta 25€ (sis. Zones rannekkeen, ruokailu omakustanteinen)

Vastuualueena kouluikäiset.

Johtava nuorisotyönohjaaja

Lähiesimies nuorisotiimille. Kouluikäistentyö, lasten- ja nuorten sururyhmät. Rippikoulutyö. Instagram: Päivi Nuorisotyönohjaaja

Vesikansan alue

Facebook: Petu Nuorisotyönohjaaja; Facebook-sivu: Hollolan seurakunta nuorille; Insta: Hollolansrknuoret; Twitter: Hollolansrknuor

vs. nuorisotyön ohjaaja
Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 Järvelä

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kärkölän kappeliseurakunnan alueella.

Hämeenkosken kappeliseurakunta
Asikkalantie 2
16800 Hämeenkoski

Olen diakoni ja nuorisotyönohjaaja. Toimin Hämeenkosken alueella kaikissa auttamiseen liittyvissä asioissa sekä nuorisotyöntekjänä.

Tavoitettavissa parhaiten puhelimitse p. 040 587 7614.  Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämäntilanteissa, etsitään yhdessä ratkaisuja.