Hollolan seurakunnan kouluikäisten leirit ja retket

Leiri-ja retkielämä on aktiivista ympäri vuoden. Tältä sivulta löydät menossa olevan sekä tulevan kauden retket ja leirit. Löydä omasi, ilmoittaudu ja tule mukaan!

Ilmoittautuminen Kesän leireille ja retkille

Ilmoittauminen viikolla 16
(maanantai 15.4.- sunnuntai 21.4.)

Lataa tästä itsellesi kesän kouluikäisten esite!

Kouluikäiset picnickillä
Lettunuotiolla

LEIRIELÄMÄÄ

Kesän leirit vievät sinut leirielämän alkulähteille! Tiesitkö että seurakunnan kesäleirejä on ollut jo 100 vuotta!? Miltä leirielämä silloin tuntui? Maistui? Tuoksui?

Olikohan se sittenkään niin kovin erilaista? Kesälomakivaa täynnä naurua, aurinkoa ja yhdessä tekemistä! Siispä Ilmoittaudu mukaan Kesän mukavimpiin menoihin!

17.-19.6. ”Se oli kaikkien aikojen kalansaalis”

7-9 -vuotiaille KALLIOPIRTILLÄ. Hinta 30€.

24.-26.6. ”Ja koko kesä vaan uitiin”

8-13 -vuotiaille KALLIOPIRTILLÄ. Hinta 30€.

31.7.-1.8. ”Mansikatkin maistuivat auringolle”

7-9 -vuotiaille PARINPELLOSSA. Hinta 25€

5.-6.8. ”Silloin ei satanut koskaan”

10-13 -vuotiaille PARINPELLOSSA. Hinta 25€

2.-4.8. Kesän perheleiri

Perheille PARINPELLOSSA
Aikuisilta 35€, lapsilta 30€, alle 4v 0€, vain perheen kahdesta lapsesta peritään maksu.
HUOM! Ilmoittautuminen 30.4. mennessä

TOIMINTAPÄIVÄT

7.6. Metsäseikkailupäivä

yli 9-vuotiaille pojille ja tytöille Isojärven luonnonpuistossa

Puiston ahkerin metsuri ja tunnetuin asukas on salaperäinen majava, jota et välttämättä näe mutta jälkiä et voi olla huomaamatta! Metsässä samoilu ja makkaranpaisto ei ole ennen ollut näin jännää! Tuu mukaan!

Kuljetus lähtee Vesikansasta, Sovitukselta, Kärkölästä ja Hämeenkoskelta suuntana Kuhmoinen.

Päivän hinta 10 € (sis. kevyen lounaan ja kuljetuksen)

Kepparipäivät

yli 7-vuotiaille pojille ja tytöille

Ke 5.6. Sovituksenkirkolla
Pe 14.6. Padasjoen seurakuntakodilla
Ke 3.7. Järvelän seurakuntakeskuksessa (Kärkölä)

Keppareiden elämää, ei enempää, ei vähempää. Puuttuuko sun kepparilta perustarvikkeita vai  oletko kokonaan vailla ratsua? Ei hätää, tule askartelemaan kanssamme joko kepparia tai tarvikkeita omalle kepparillesi, jonka toki otat mukaan päivän viettoon. Päivän päätteeksi päästään kisaamaan vauhdikkaissa kepparikisoissa.

Päivän hinta 10 € (sis. Kevyen lounaan ja askartelutarvikkeet)

RETKEILYÄ

15.6.  Perheretki Tykkimäelle

Kesän hauskin huvipuistopäivä Kouvolan Tykkimäellä.
Retken hinta yli 120cm 44€, 90-120cm 38€ pelkkä bussipaikka 10 € (alle 90cm lapsi tai aikuinen ilman ranneketta) HUOM! Ilmoittautuminen 30.4. mennessä

9.8. #Lomanlopettajaiset

11-14-vuotiaille pojille ja tytöille

Kesälomanlopettajaisretki suuntaa luonnontieteelliseen museoon, shoppailemaan kauppakeskus Rediin ja herkutteluhetkelle Fazerille. Lähde viettämään mahtava päivä Helsingin ytimessä, katselemaan hiukan Helsingin nähtävyyksiä ja paluumatkalla herkutellaan Vantaalla karkkimetsässä.

Lähtö: Kuhmoinen-Padasjoki-Vesikansa-Sovituksenkirkko-Kärkölä.

Retken hinta 25 € (sis. matkat ja sisäänpääsyliput)

Vastuualueena kouluikäiset.

Johtava nuorisotyönohjaaja

Lähiesimies nuorisotiimille. Kouluikäistentyö, lasten- ja nuorten sururyhmät. Rippikoulutyö. Instagram: Päivi Nuorisotyönohjaaja

Hämeenkosken kappeliseurakunta
Asikkalantie 2
16800 Hämeenkoski

Olen diakoni ja nuorisotyönohjaaja. Toimin Hämeenkosken alueella kaikissa auttamiseen liittyvissä asioissa sekä nuorisotyöntekjänä.

Tavoitettavissa parhaiten puhelimitse p. 040 587 7614.  Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämäntilanteissa, etsitään yhdessä ratkaisuja.

Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 JÄRVELÄ

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kärkölän kappeliseurakunnan alueella.

Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta
Puistotie 12
17500 Padasjoki

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunnan alueella.