Hollolan seurakunnan kouluikäisten leirit ja retket

Leiri-ja retkielämä on aktiivista ympäri vuoden. Tältä sivulta löydät menossa olevan kauden retket ja leirit. Löydä omasi, ilmoittaudu ja tule mukaan!

Ilmoittautuminen Kevään leireille ja retkille

Ilmoittauminen viikolla 3
(maanantai 14.1.- sunnuntai 20.1.)

Lataa tästä itsellesi kevään kouluikäisten esite!

Kouluikäiset picnickillä
Lettunuotiolla

LEIRIT

KEVÄÄLLÄ 2019

Leiri- ja retkipaikat arvotaan ja kaikille paikan saaneille tulee tieto sähköpostitse viikolla 4. Leirikirje ja turvatietolomake tulevat sähköpostilla lähempänä leiriä.

ITSE ILKIMYS

Kalliopirtillä

PE-SU 15.-17.2.

1.-6.-luokkalaisille
Oletko sinä itse ilkimys vai ennemmin ilkikurinen mutta pohjimmiltaan kiltti kätyri? Leirillä ollaan kätyreiden parissa ja yritetään tehdä hyvää.

Leirin hinta 30 €.

12-VUOTIAAT TEMPPELISSÄ

Sovituksenkirkossa

LA-SU 30.-31.3.

12-vuotta tänä vuonna täyttäville
Ootko koskaan yöpynyt kirkossa? Nyt siihen on mahdollisuus! Hengaillaan nuorten tiloissa, seikkaillaan pimeässä kirkossa ja kiivetään kirkontorniin.

IHMEPERHE 1

MA-TI 25-26.2. (Hiihtolomalla)

1.-3.-luokkalaisille
Minkälaisia supervoimia sulla on? Entä ketä kaikkia kuuluu ihmeperheeseen? Kuka onkaan itse Herra Ihme? Tule etsimään supervoimia itsestäsi ja toisista.

Leirin hinta 25 €.

IHMEPERHE 2

KE-TO 27-28.2. (Hiihtolomalla)

4.-6.-luokkalaisille
Minkälaisia supervoimia sulla on? Miltä näyttää ihmeperheen tulevaisuus ja mihin ihmeperheen jäsenet kelpaavat? Tule etsimään supervoimia itsestäsi ja toisista.

Leirin hinta 25 €.

MADAGASCAR

PE-SU 12.-14.4.

2.-4.-luokkalaisille tytöille
"Ma tahtoo veivaa veivaa, ma tahtoo veivaa!" Tuu mukaan viidakkomenoihin!
Löydetään yhdessä viidakon aarteet ja eläimet!

Leirin hinta 30 €.

KUN FU PANDA

PE-LA 17.-18.5.

1.-6.-luokkalaisille pojille
Kuka pelätyn Kung Fun taitaa? Eli siis minkä, häh? Tuu sä selvittää se ja myös jos tarkoitus ois löytää tie, niin mistä se löytyis.

Leirin hinta 16 €.
Leirillä on vielä tilaa, kysyppa lisää Teemulta tai Tuulalta!

INSIDE OUT

LA-SU 18.-19.5.

5.-8.-luokkalaisille tytöille
Ootko katsonut toista ihmistä ja miettinyt, että mitä hänen mielessään oikein liikkuu? Tai itseasiassa, mitäs minun mielessä liikkuu?
Tuu ottaa selvää!

RETKET

KEVÄÄLLÄ 2019
Duudsonit Park

1.-3.-luokkalaisille

Perjantaina 1.3. (hiihtolomalla)
Lähde Duudsonit Activity Parkkiin Espooseen. Pelaa sählyä keittiössä tai tutustu Suomen suurimpaan Ninjaseikkailurataan. Siinäpä haastetta!

Retken hinta 35 € (sis. matkat, liput ja ruoan)

Lähtö: Sovituksenkirkolta ja Kärkölästä

AngryBirds & kylpylä

4.-6.-luokkalaisille

Lauantaina 16.3.
Lähde seikkailemaan AngryBirds Activity Parkkiin ja sen jälkeen uiskentelemaan kylpylän altaisiin Lappeenrantaan.

Retken hinta 40 € (sis. matkat ja pääsyliput)

Lähtö: Sovituksenkirkolta

Vastuualueena kouluikäiset.

Johtava nuorisotyönohjaaja

Lähiesimies nuorisotiimille. Kouluikäistentyö, lasten- ja nuorten sururyhmät. Rippikoulutyö. Instagram: Päivi Nuorisotyönohjaaja

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö erityisesti Vesikansan alueella.

Hämeenkosken kappeliseurakunta
Asikkalantie 2
16800 Hämeenkoski

Olen diakoni ja nuorisotyönohjaaja. Toimin Hämeenkosken alueella kaikissa auttamiseen liittyvissä asioissa sekä nuorisotyöntekjänä.

Tavoitettavissa parhaiten puhelimitse p. 040 587 7614.  Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämäntilanteissa, etsitään yhdessä ratkaisuja.

Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 JÄRVELÄ

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kärkölän kappeliseurakunnan alueella.

Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta
Puistotie 12
17500 Padasjoki

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunnan alueella.