Kouluikäisille

Hollolan seurakunta tarjoaa kouluikäisille 7-14v tytöille ja pojille erilaisia kerhoja, leirejä, retkiä ja tapahtumia. Vierailemme kouluissa pitämässä aamunavauksia ja tuntivierailuja.

TUU MUKAAN! Sua odotetaan! :)

Lataa TÄSTÄ kouluikäisten kesän esite!

Seurakunnan toiminta kouluissa

Talvi- ja kevätkauden aikana Hollolan seurakunnan työntekijä vierailee kuukausittain kouluilla päivänavausten merkeissä, on mukana koululaiskirkoissa sekä tukee koulun uskonnonopetusta oppituntivierailuilla ja tapahtumilla. Lisäksi osallistumme tarvittaessa leirikouluihin.

Vastuualueena kouluikäiset.

Johtava nuorisotyönohjaaja

Lähiesimies nuorisotiimille. Kouluikäistentyö, lasten- ja nuorten sururyhmät. Rippikoulutyö. Instagram: Päivi Nuorisotyönohjaaja

Nuorisotyönohjaaja ( virkavapaalla)
Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 JÄRVELÄ

Virkavapaalla 14.7.2020 saakka

Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta
Puistotie 12
17500 Padasjoki

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunnan alueella.

Hämeenkosken kappeliseurakunta
Asikkalantie 2
16800 Hämeenkoski

Olen diakoni ja nuorisotyönohjaaja. Toimin Hämeenkosken alueella kaikissa auttamiseen liittyvissä asioissa sekä nuorisotyöntekjänä.

Tavoitettavissa parhaiten puhelimitse p. 040 587 7614.  Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämäntilanteissa, etsitään yhdessä ratkaisuja.