Kerhonohjaajakoulutus

 

Kerhonohjaajakoulutusta järjestetään Hollolan seurakunnan ja kappeliseurakuntien alueella toimiville kerhonohjaajille.

Koulutuksessa opetellaan ryhmänohjaustaitoja, hartauden pitämistä, vastuun kantamista, toiminnan suunnittelua ja paljon muuta. Kerhonohjaajakoulutus antaa sinulle valmiudet ohjata kouluikäisten kerhoa seurakunnassa.

Tyypillisesti kerhoa sitoudutaan ohjaamaan yksi vuosi kerrallaan, kerran viikossa, mutta on mahdollista ohjata myös vain syys- tai kevätkauden kestävä kerho, tai vaikkapa vain neljä kertaa kestävä projekti-kerho. Toiset kerhonohjaajat ohjaavat kerhoa useammankin vuoden!

Kerhonohjaajakoulutukseen voi ilmoittautua konfirmoitu seurakunnan jäsen. Koulutukseen voit tulla syys- tai kevätkaudella, ilmoittautuminen syksyyn on kesän aikana ja kevääseen syksyn aikana.

Sinustako kerhonohjaaja?

Kerhonohjaajakoulutukseen voi ilmoittautua konfirmoitu seurakunnan jäsen, olitpa sitten edellisen kesän rippikoululainen tai varttuneempi seurakuntalainen.

Jos olet kiinnostunut kerhonohjauksesta, ilmoita itsestäsi meille.

Hollolan seurakunnan kerhonohjaajien koulutuspäivä Sovituksenkirkossa sunnuntaina 25.8.

Lisätietoja Tuulalta, Taijalta, Petulta, Viiviltä ja Eilalta.

Nuorisotyönohjaaja

Vastuualueena kouluikäiset.

Nuorisotyönohjaaja
Vesikansan alue
Keskuskatu 2
15870 Hollola

Facebook: Petu Nuorisotyönohjaaja; Facebook-sivu: Hollolan seurakunta nuorille; Insta: Hollolansrknuoret; Twitter: Hollolansrknuor

vs. nuorisotyön ohjaaja
Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 Järvelä

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kärkölän kappeliseurakunnan alueella.

Diakoniatyöntekijä
Hämeenkosken kappeliseurakunta
Asikkalantie 2
16800 Hämeenkoski

Olen diakoni ja nuorisotyönohjaaja. Toimin Hämeenkosken alueella kaikissa auttamiseen liittyvissä asioissa sekä nuorisotyöntekjänä.

Tavoitettavissa parhaiten puhelimitse p. 040 587 7614.  Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämäntilanteissa, etsitään yhdessä ratkaisuja.