Kerhonohjaajakoulutus

HUOM! Toiminta keskeytetty toistaiseksi! Muistathan, että olemme sinua varten, joten voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai somessa (instagram, snäpchat, facebook)! Muistathan katsoa perjantaisin klo 18.00 Instagram Live- suoralähetyksen nuortenillasta!

Kerhonohjaajakoulutusta järjestetään Hollolan seurakunnan ja kappeliseurakuntien alueella toimiville kerhonohjaajille.

Koulutuksessa opetellaan ryhmänohjaustaitoja, hartauden pitämistä, vastuun kantamista, toiminnan suunnittelua ja paljon muuta. Kerhonohjaajakoulutus antaa sinulle valmiudet ohjata kouluikäisten kerhoa seurakunnassa.

Tyypillisesti kerhoa sitoudutaan ohjaamaan yksi vuosi kerrallaan, kerran viikossa, mutta on mahdollista ohjata myös vain syys- tai kevätkauden kestävä kerho, tai vaikkapa vain neljä kertaa kestävä projekti-kerho. Toiset kerhonohjaajat ohjaavat kerhoa useammankin vuoden!

Kerhonohjaajakoulutukseen voi ilmoittautua konfirmoitu seurakunnan jäsen. Koulutukseen voit tulla syys- tai kevätkaudella, ilmoittautuminen syksyyn on kesän aikana ja kevääseen syksyn aikana.

Sinustako kerhonohjaaja?

Kerhonohjaajakoulutukseen voi ilmoittautua konfirmoitu seurakunnan jäsen, olitpa sitten edellisen kesän rippikoululainen tai varttuneempi seurakuntalainen.

Jos olet kiinnostunut kerhonohjauksesta, ilmoita itsestäsi meille.

Seuraava kerhonohjaajien koulutuspäivä elokuussa 2020!

Lisätietoja Tuulalta, Taijalta, Petulta ja Tiinalta.

Taustalla vihreä matto, jonka päällä paperi Kerhonohjauksen starttipaketti
Vesikansan alue
vs. nuorisotyön ohjaaja