Kerhonohjaajakoulutus

Kerhonohjaajakoulutusta järjestetään Hollolan seurakunnan ja kappeliseurakuntien alueella toimiville kerhonohjaajille.

Koulutuksessa opetellaan ryhmänohjaustaitoja, hartauden pitämistä, vastuun kantamista, toiminnan suunnittelua ja paljon muuta. Kerhonohjaajakoulutus antaa sinulle valmiudet ohjata kouluikäisten kerhoa seurakunnassa.

Tyypillisesti kerhoa sitoudutaan ohjaamaan yksi vuosi kerrallaan, kerran viikossa, mutta on mahdollista ohjata myös vain syys- tai kevätkauden kestävä kerho, tai vaikkapa vain neljä kertaa kestävä projekti-kerho. Toiset kerhonohjaajat ohjaavat kerhoa useammankin vuoden!

Kerhonohjaajakoulutukseen voi ilmoittautua konfirmoitu seurakunnan jäsen. Koulutukseen voit tulla syys- tai kevätkaudella, ilmoittautuminen syksyyn on kesän aikana ja kevääseen syksyn aikana.

Sinustako kerhonohjaaja?

Kerhonohjaajakoulutukseen voi ilmoittautua konfirmoitu seurakunnan jäsen, olitpa sitten edellisen kesän rippikoululainen tai varttuneempi seurakuntalainen.

Jos olet kiinnostunut kerhonohjauksesta, ilmoita itsestäsi meille.

Hollolan seurakunnan kerhonohjaajien koulutuspäivä Sovituksenkirkossa sunnuntaina 25.8.

Lisätietoja Tuulalta, Taijalta, Petulta, Viiviltä ja Eilalta.

Vastuualueena kouluikäiset.

Vesikansan alue

Facebook: Petu Nuorisotyönohjaaja; Facebook-sivu: Hollolan seurakunta nuorille; Insta: Hollolansrknuoret; Twitter: Hollolansrknuor

vs. nuorisotyön ohjaaja
Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 Järvelä

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kärkölän kappeliseurakunnan alueella.

Hollolan kantaseurakunta Vesikansan alue
Paimelantie 51, Kalliola
 Vesikansa

Olen diakoniatyöntekijä. Toimin 1.1.2020 lähtien Vesikansan alueella kaikissa auttamiseen liittyvissä asioissa.

Tavoitettavissa parhaiten puhelimitse p. 040 762 6874.  Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämäntilanteissa, etsitään yhdessä ratkaisuja.