Rippikoulut ja ilmoittautuminen

Seurakuntamme järjestää vuodessa useita erilaisia rippikouluja, joista osa on kesällä ja osa talvella. Tapoja käydä rippikoulu on monia, ehdottomasti suosituin juttu on tulla leirimuotoiseen rippikouluun. Tervetuloa mukaan!

Talven ja kevään rippikoulut 2020

Päiväripari 22. – 29.2.2020 Sovituksenkirkolla, konfirmaatio 1.3.2020 Sovituksenkirkossa.

Talviripari 22. – 29.2.2020 Posiolla, konfirmaatio 8.3.2020 Hollolan kirkossa.

Pääsiäisripari 6.-8.3. ja 9.-13.4.2020 Parinpellossa, konfirmaatio 19.4.2020 Hollola kirkossa.

Kesän 2020 rippikoulut

Parinpellossa:

PP1 1. – 8.6.2020, konfirmaatio 14.6.2020 Hollolan kirkossa

PP2 9. – 16.6.2020, konfirmaatio 21.6.2020 Hollolan kirkossa

PP3 17. – 24.6.2020, konfirmaatio 28.6.2020 Hämeenkosken kirkossa. (Tämä leiri erityisesti Hämeenkosken nuorille)

PP4 25.6. – 2.7.2020, konfirmaatio 5.7.2020 Hollolan kirkossa. (Tämä leiri erityisesti Vesikansan alueen nuorille)

PP5 3. – 10.7.2020, konfirmaatio 12.7.2020 Kuhmoisten ja Padasjoen kirkoissa. (Tämä leiri erityisesti Kuhmoisten ja Padasjoen nuorille)

PP6 15. – 22.7.2020, konfirmaatio 26.7.2020 Hollolan kirkossa.

PP7 23. – 30.7.2020, konfirmaatio 2.8.2020 Hollolan kirkossa. (Tämä leiri erityisesti Vesikansan alueen nuorille)

Kalliopirtillä:

KP1 1. – 8.6.2020, konfirmaatio 14.6.2020 Kärkölän kirkossa

KP2 3. – 10.7.2020, konfirmaatio 12.7.2020 Kärkölän kirkossa

Erikoisleirit:

Viro 4. – 11.6.2020 Kosella, Virossa. Konfirmaatio 13.6.2020 Sovituksenkirkossa

Lappi 8. – 15.7.2020 Muoniossa, konfirmaatio 18.7.2020 Sovituksenkirkossa

Muualla kuin Hollolan seurakunnassa rippikoulunsa käyvien tapaaminen 24.11.2019 klo 15 Sovituksenkirkon kirkkosalissa.

Hollolan seurakunnan rippikoulut Parinpellossa ja Kalliopirtillä maksavat 95€. Viron ja Lapin leirit maksavat 300€ ja päiväkoulu on ilmainen. Muuhun kuin Hollolan seurakuntaan kuuluvilta perimme korotetun leirimaksun (+50%).

Huomioithan, että Parinpellon ja Kalliopirtin rippikoulumaksuista voi hakea vapautusta perustelluista syistä talven ja kevään rippikoulujen osalta 15.1.2020 mennessä ja kesän leireistä 15.5.20120 mennessä (ei erikoisrippikouluista) tällä lomakkeella.

Ehtoollinen, kädet, sinun puolestasi annettu
Sinun puolestasi annettu
Alba, kengät, konfirmaatio

Ilmoittautumisohjeet

1. Siirry osoitteeseen http://www.hollolanseurakunta.fi Etusivulle aukeaa Rippikoulut 2020 -kuva, jota painamalla pääset ilmoittautumislomakkeelle.
  2. Ilmoittautumislomakkeen avauduttua, valitse alasvetovalikosta 4 sinulle sopivaa rippikouluvaihtoehtoa. Ensimmäinen ryhmätoive on se rippikoulu, jolle eniten haluat. Ohjelma vaatii sinulta pakollisena neljä toivetta, mieti ne siis huolella aikuisen kanssa. Näet vielä kaikkien rippikoulujen tiedot ryhmien tiedot-kohdasta.

3. Jos sinulla on hyvä syy hakeutua tiettyyn rippikouluun, perustele rippikoulutoiveesi. Jos esimerkiksi haluat tietyistä syistä vain päivärippikouluun, se kannatta kirjoittaa perustelut rippikoulutoiveille -kohtaan.

4. Täytä ilmoittautumislomakkeen henkilötiedot huolellisesti yhdessä aikuisen kanssa. Nuoren tiedot kirjoitetaan niille varatuille kentille. Kirjoita Etunimet -kohtaan kaikki nimesi, oli niitä sitten yksi taikka kolme. Kutsumanimi -kohtaan voit kirjoittaa sen nimen, jolla haluat sinua rippikoulusi aikana kutsuttavan.

Varmista, että henkilötunnus on oikein kirjoitettu.

Kysymme lupaasi siihen, saako puhelinnumeroasi käyttää Whatsapp-ryhmäviestinnässä. Luomme aikanaan rippikouluryhmille Whatsapp-ryhmän, jonka kautta kulkee paljon tietoa mm. rippikoulutapaamisiin liittyen. Mieti siis, haluatko muiden ryhmään mahdollisesti kuuluvien nähdä puhelinnumerosi.

Whatsapissa oleminen ei ole välttämätöntä, saat tiedon muutakin kautta!

Kohtaan Seurakunta, johon nuori kuuluu, merkitse kuulutko Hollolan seurakuntaan (joka pitää sisällään kantaHollolan, Hämeenkosken, Kuhmoisen, Kärkölän ja Padasjoen sekä Vesikansan alueen), johonkin muuhun seurakuntaan (esim. Lahti) vai oletko Väestörekisterissä (eli et ole minkään seurakunnan jäsen). Merkitse samalla millä paikkakunnalla asut. Tähän kohtaan pitää merkitä kaksi kohtaa.

Mikäli kuulut muuhun kuin Hollolan seurakuntaan, kirjoita se Mikäli seurakuntavalintasi oli joku muu…-kohtaan.

5. Seuraavaksi kysymme 1. huoltajan tietoja. Laskutussähköpostiosoitteen on oltava toiminnassa ja käytössä oleva sähköpostiosoite, siihen lähetämme rippikoululeirin maksulinkin ennen leirijakson alkua. Varmista sähköpostiosoitteen oikeinkirjoitus.

Toisen huoltajan tiedot on hyvä täydentää mahdollisia yhteydenottoja varten.

Tähdellä * merkityt kohdat ovat pakollisia täyttää, ohjelma ei päästä lähettämään lomaketta ennen kuin kaikki pakolliset tiedot on täytetty. Esikatsele lomake, varmista, että kaikki rippikouluryhmätoiveesi ovat oikeassa järjestyksessä ja henkilötiedot ovat oikein.

OTA YLÖS KAVERIKOODI!

Sähköpostivahvistuksessa näkyy kaverikoodi. Jos haluat kaverisi kanssa samaan ryhmään, ilmoita koodi hänelle. Keskustele siis sen yhden kaverin kanssa, jonka kanssa toivot pääseväsi samalle riparille, mutta myös omien vanhempiesi ja kaverin vanhempien kanssa. Voit ilmoittaa koodin vain yhdelle kaverillesi, ohjelma hyväksyy sen käyttämisen vain kerran. Kun kaverisi merkitsee ilmoittautuessaan koodin sille varattuun tilaan, ohjelma tekee teistä kaveriparin ja ilmoittaa kaverin automaattisesti samoihin riparivalintoihin. Kaverikoodin muoto on tärkeä, joten muista tarkistaa koodi, ennen kuin annat sen kaverillesi. Ilmoittautumisajankohdalla ei ole merkitystä, paikat jaetaan toiveiden perusteella niin, että mahdollisimman moni pääsisi jollekin haluamastaan neljästä ryhmästä toivomansa ystävän kanssa.