kastemalja

Keskustelu- ja ruoka-apua tarjolla, jumalanpalvelukset siirtyvät verkkoon ja julkisten tilaisuuksien kokoa supistetaan

17.3.2020 09.35 Kasteet ja vihkimiset ohjataan seurakunnan tiloihin, joissa korkea hygieniataso voidaan taata.

Päivitetty 26.3.2020

Sanajumalanpalvelukset julkaistaan aluksi seurakunnan Facebook-sivuilla. Joka sunnuntai lähetys eri kirkosta klo 10. Kaikki kirkot (paitsi Vesikansassa) ovat auki hiljentymistä varten joka sunnuntai klo 11-14.  Seurakunnan työntekijät päivystävät paikalla.

Julkisten tilaisuuksien, myös kirkollisten toimitusten koko rajataan valtioneuvoston linjauksen mukaan enimmillään 10 henkeen. Piispat ovat ohjeistaneet, että seurakunnat voivat käyttää harkintaa, jos omaisten määrä ylittää sallitun määrän esimerkiksi muistotilaisuudessa.

Yli 70-vuotiaita ja flunssaoireisia kehotetaan pysymään kotona.

Muu toiminta ja ulkopuolisten tilavaraukset seurakunnan toimitiloissa on peruttu 26.4. saakka.

Hollolan seurakunnan päivystysnumero

* Ma-su klo 9–15: p. 050 533 1930, Hollolan seurakunnan työntekijät vastaavat puheluusi.

Palveleva puhelin

* Puh. 0400 22 11 80. Avoinna joka ilta klo 18 - 24.

Operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm).

Kirkon keskusteluapua

Diakoniatyössä pyritään välttämään lähikontaktia

Kriisitilanteessa mm. taloudellinen avustaminen ja sielunhoito. Olethan yhteydessä omaan diakoniatyöntekijääsi puhelimitse. Ks. yhteystiedot alla.

Diakonian ruokajakelu (kauppojen ylijäämäruokaa) epidemian aikana ma, ke, pe klo 10-11 Sovituksenkirkon  alaparkkipaikalla, Keskuskatu 2.

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto

Korona-epidemian leviämisen ehkäisemiseksi kirkkoherranvirasto, seurakuntatoimistot ja taloustoimisto siirtyvät puhelin- ja sähköpostipalveluun 26.4.2020 asti: p. 03 524 6600 (vaihde) klo 9-14 tai hollolan.seurakunta@evl.fi

Taloustoimisto palvelee puhelimitse ja sähköisesti klo 9-15 omien yhteystietojen kautta.

Työntekijöiden yhteystiedot verkossa: www.hollolanseurakunta.fi/yhteystiedot

Ohjeita sanajumalanpalvelus-livelähetyksien seuraajille

Facebookiin voi kirjautua tietokoneen selaimella tai mobiililaitteen sovelluksella. Pääsivumme osoite on www.facebook.com/hollolanseurakunta Voit myös seurata livelähetystä kirjautumatta ja ilman tunnuksia Hollolan seurakunnan verkkosivujen etusivun alalaidassa olevasta Facebook-upotusikkunasta.

Facebook-sovellus tukee Chromecastia. Voit katsella lähetystä suoraan televisiostasi, jos siihen on liitetty esimerkiksi Google Chromecast -lisälaite, mikä sisältyy myös mm. DNA Hub -lisälaitteeseen. Jos mahdollista, pyydä läheiseltä apua palvelun käyttöönottamisessa.