pieniä värikkäitä pääsiäismunia

Pääsiäinen Hollolan seurakunnassa 2021

10.3.2021 09.23

Tietoja pääsiäisen ajasta Hollolan seurakunnassa.

Pääsiäisen ajan Facebook-lähetykset

Su 28.3. klo 10 jumalanpalvelus Hämeenkosken kirkosta (palmusunnuntai)

Ma 29.3. klo 18 hiljaisen viikon hartaus Hollolan kirkosta

Ti 30.3. klo 18 hiljaisen viikon hartaus Vesikansan seurakuntakodilta

Ke 31.3. klo 18 hiljaisen viikon hartaus Hämeenkosken kirkosta

To 1.4. klo 18 jumalanpalvelus Padasjoen kirkosta (kiirastorstai)

Pe 2.4. klo 10 jumalanpalvelus Kuhmoisten kirkosta (pitkäperjantai)

Su 4.4. klo 10 jumalanpalvelus Sovituksenkirkosta (pääsiäispäivä)

Ma 5.4. klo 10 jumalanpalvelus Kärkölän kirkosta (2.pääsiäispäivä)

Su 11.4. klo 10 jumalanpalvelus Kuhmoisten kirkosta

Tilaisuudet verkossa

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan jumalanpalvelukseen tai hiljaisen viikon hartauteen näin verkon välityksellä! Tilaisuuksiin voit osallistua Hollolan seurakunnan Facebook-sivun kautta.

Klikkaa tästä osallistuaksesi pääsiäisen ajan tilaisuuksiinLinkki avautuu uudessa välilehdessä  (livelähetys alkaa noin viittä minuuttia ennen tilaisuuden alkua)

Linkki avautuu erilliselle Facebook-sivulle. Sinulla ei tarvitse olla Facebook-tunnusta tai olla kirjautuneena Facebookiin osallistuaksesi tilaisuuteen. Ohjelma voi kysyä Facebook-tunnuksen luomista, mutta voit klikata kohtaa "ei nyt", niin pääset sivustolla eteenpäin. Ohjelma saattaa pyytää sinua myös hyväksymään evästeet, klikkaa "ok".

Kirkkojen aukiolot pääsiäisenä

Kiirastostaina 1.4. kaikki kirkot (myös Vesikansa) auki klo 18-20, paitsi Padasjoki vasta messun jälkeen.

Huom! Ehtoollinen kirkoissa porrastetusti koronarajoitusten vuoksi seuraavasti: klo 18, 18.20, 18.40, 19, 19.20, 19.40. Ehtoollistilanteissa voi olla 6 henkilöä kerrallaan.

Pitkäperjantaina 2.4. kaikki kirkot auki hiljentymistä varten klo 11-13, paikalla pappi ja kanttori.

Pääsiäispäivänä 4.4. kaikki kirkot (myös Vesikansa) auki klo 11-13, ehtoollinen.

Pääsiäismunarastit 1.4.-8.4.2021

Kiirastorstaista klo 18 lähtien on Hollolan seurakunnan tilojen läheisyydessä rasteja, joihin voi osallistua itsenäisesti tai perhekunnan voimin!

Rasteilla pohditaan pääsiäisen sanomaa ja jokaiseen rastiin liittyy leikkimielinen toiminnallinen osuus, josta on iloa niin lapselle kuin aikuiselle!
Rastit on merkitty erivärisillä pahvisilla pääsiäismunakylteillä.

Rastit löydät seuraavien tilojen ympäristöstä:
-Padasjoen kirkon pihamaalta
-Kuhmoisten kirkon pihamaalta
-Hämeenkosken kirkon pihamaalta
-Vesikansan seurakuntakodin etu- ja takapihalta
-Kärkölän kirkon pihamaalta
-Vanhan pappilan takapihalta (Hollola kk)
-Sovituksenkirkon etupihalta

Siunattua pääsiäistä hyvän sanoman parissa!

Muista myös: Ylösnousemuksen mietiskelypolku Kärkölän hautausmaalla kiirastorstaista helatorstaihin.

Huom! Pidetään huolta toisistamme. Ota huomioon voimassa olevat rajoitukset ja anna tilaa muille rastikävijöille.