Lapsia

Toimintamme lapsille, kouluikäisille ja lapsiperheille - tervetuloa mukaan!

Avaa sivun valikko ja löydät tietoa seurakuntamme lapsille, kouluikäisille ja lapsiperheille tarjottavasta toiminnasta.

Hollolan seurakunnan varhaiskasvatuksen perustehtävänä on kasvattaa lapsia yhdessä läheisten kanssa kristilliseen uskoon ja huolehtia lapsen hengellisen elämän hoitamisesta. Kouluikäisille suunnattu toiminta jatkaa tehtävää.

Tarkempia tietoja säännöllisestä toiminnastamme voit lukea vasemmassa reunassa olevasta sivunavigaatiosta. Lisäksi muista, yksittäisistä tapahtumistamme ilmoitamme tapahtumakalenterissa.

Hollolan kantaseurakunta Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta
Puistotie 12
17500 Padasjoki

Vastuualueena kouluikäiset.

Vesikansan alue

Facebook: Petu Nuorisotyönohjaaja; Facebook-sivu: Hollolan seurakunta nuorille; Insta: Hollolansrknuoret; Twitter: Hollolansrknuor

varhaiskasvatuksen ohjaaja

Varhaiskasvatuksen koordinointi

Facebook:lapsi on ilo

vs. nuorisotyön ohjaaja
Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 Järvelä

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kärkölän kappeliseurakunnan alueella.

Johtava nuorisotyönohjaaja

Lähiesimies nuorisotiimille. Kouluikäistentyö, lasten- ja nuorten sururyhmät. Rippikoulutyö. Instagram: Päivi Nuorisotyönohjaaja

Pappi
Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta