Stars selviytymisryhmä lapsille

Ja nyt minä tulen siihen vaikeaan kohtaan. Siihen mitä en jaksaisi ajatella. Ja mitä en voi olla ajattelemattakaan. -Astrid Lindgren-

Stars ryhmä on 6-12 -vuotialle lapsille, jotka ovat menettäneet läheisensä.

Lapsen ja perheen kohdattua surua, siitä tulee perheessä keskeinen asia. Surevat tarvitsevat yhteisön tuen. Surun läpi voidaan kulkea yhdessä, käsi kädessä.  Sururyhmässä lapsella on mahdollisuus vertaistukeen ja paikkaan käsitellä surua toiminnallisilla sekä turvallisilla menetelmillä.

Ryhmän yhteydessä lapsen läheisillä on mahdollisuus keskustella lapsen surusta.  Yhdessä mietimme miten lasta voi auttaa ja tukea suremisessa. Ryhmän yhteydessä lapsen läheisillä on mahdollisuus keskustella lapsen tai nuoren surusta.  Yhdessä mietimme miten lasta tai nuorta voi auttaa ja tukea suremisessa.

Olemme lapsen tasolla, yhdessä toimien. Ryhmässä on lupa tunteisiin ja paikalla turvallisia aikuisia.

Stars -ryhmä kokoontuu Sovituksenkirkolla viisi kertaa 18.3. alkaen. Ilmoittaudu 28.2. mennessä.

Kysy lisää Päiviltä tai Villeltä (yhteystiedot sivun alareunassa)

Sinisellä pohjalla tähtiä, sururyhmän päivämäärät ja yhteystiedot

Johtava nuorisotyönohjaaja
Pappi