Päiväkerho

on kirkon varhaiskasvatusta alle kouluikäisille lapsille. Ohjaajina toimivat koulutetut lastenohjaajat.

Päiväkerho on seurakunnan palvelua ja avointa varhaiskasvatusta pikkulapsiperheille. Päiväkerhot tarjoavat monipuolista kerhotoimintaa  3-6 vuotiaille lapsille ja kokoontuvat 1-3 kertaa viikossa 2-3 tunnin ajaksi. Päiväkerhoissa leikitään ja lauletaan, liikutaan ja askarrellaan sekä hiljennytään hartaushetkessä. Päiväkerhossa iloitaan ja eletään todeksi kristillisiä perinteitä sekä arvomaailmaa ja kasvetaan yhdessä tuntemaan Jumalaa.

Päiväkerho on loistava varhaiskasvatuksen vaihtoehto silloin kun lapsi ei tarvitsee kokoaikaista päivähoitopaikkaa. Toivottavasti tämä loistava palvelu saadaan pidettyä jatkossakin vaihtoehtona kun perheet valitsevat lapselleen varhaiskasvatuksenpalvelun!

Päiväkerhoja ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat. Kerhot ovat maksuttomia. Etusijalla ovat Hollolan seurakunnan jäsenet ja kotihoidossa olevat lapset.

Päiväkerhoon voi ilmoittautua myös toimintakauden aikana, jos ryhmissä on tilaa uusille lapsille

Kerhopaikkoja:

KANTASEURAKUNTA

Sovituksenkirkko, Keskuskatu 2

ma-ke-pe, ma-ke, ti-pe ja ti

Vanha Pappila, Särkantie 1

ti-pe

Vesikansan seurakuntakoti, Paimelantie 51.

ma-to

KAPPELISEURAKUNNAT

Kuhmoisten seurakuntakoti, Kirkkotie 1

ma

Kärkölä seurakuntakeskuksessa, Sammalistontie 1.

ma-to, ti-pe

Timoteus nallen-kerho

kokoontuu Facebookin: Lapsi on ilo- sivuilla. Kerhossa pääsee touhuamaan kuin kirkon kerhossa konsanaan! Käykää tutustumassa. Nähdään kerhossa! (Linkit myös You Tube; Hollolan srk /varhaiskasvatus.)

Lattiakuvahartaus kadonneesta lampaasta.
Päiväkerhohartaus
Neljä lasta heittävät syksyn lehtiä ilmaan ja nauravat
Lapset leikkivät lehdillä

Kasvatuksen työalajohtaja 30.9.2022 asti

Varhaiskasvatuksen ja nuorisotyön koordinointi ja lähiesihenkilön toimiminen.