Kärkölän kappeliseurakunta

Kärkölän seurakuntatoimisto, Sammalistontie 1, 16600 Järvelä palvelee ma-to klo 9-11 ja 12-14 tämän viikon. Seurakuntatoimiston ovet sulkeutuvat  aj. 1.11–31.12.2020 pahentuneen koronatilanteen vuoksi. Toimisto palvelee ma-pe klo 9–11 ja 12–14 puhelimitse ja sähköpostitse, puh. 050 372 5030 tai karkolan.seurakunta@evl.fi

Kärkölän seurakunta liittyi 1.1.2017 Hollolan seurakuntaan Kärkölän kappeliseurakuntana. Seurakuntalaisia kappeliseurakunnassa on noin 3100. Kärkölän seurakuntakeskus sijaitsee Järvelässä, kirkko kirkonkylässä.

Kappeliseurakunnan oman säännöllisen toiminnan lisäksi seurakuntalaiset ovat tervetulleita osallistumaan myös seurakunnan muuhunkin toimintaan ympäri Hollolaa, Kuhmoista ja Padasjokea.

Kärkölän kappeliseurakunnan tukirahasto

Tukirahaston varoja käytetään Kärkölän kappeliseurakunnassa kärköläläisten hyvinvoinnin lisäämiseen ja syrjäytymisen ehkäisemiseen. Seurakunnalta voi hakea avustusta lasten ja nuorten opintojen ja harrastustoiminnan tukemiseen sekä perheiden ja omaishoitajien virkistystoimintaan.
Avustushakemuksen voi hakea Järvelän seurakuntakeskuksesta tai tulostaa tästä:

> Avustushakemus.
Hakemus palautetaan osoitteella: Kärkölän kappeliseurakunta, Sammalistontie 1 , 16600 Järvelä.

Vaihtoehtoisesti voi täyttää sähköisen hakemuksen tästä: Sähköinen hakulomake
Hakuaika 30.11.2020 saakka. Hakuajan jälkeen hakijoihin ollaan yhteydessä.

> Tutustu kappeliseurakunnan säännölliseen toimintaan

> Kiinnostaako vapaaehtoistyö kappeliseurakunnassa?

> Tapahtumakalenteri

Kärkölän kirkko