Kärkölän kappeliseurakunta

Kärkölän seurakuntatoimisto, Sammalistontie 1, 16600 Järvelä.

Avoinna ma, ke ja to klo 9-12, puh. 050 372 5030.  Kärkölän seurakuntatoimiston ollessa suljettu asioita hoitaa Hollolan kirkkoherranvirasto, avoinna ma-pe klo 9-12, hollolan.seurakunta@evl.fi.

Aukioloaikojen poikkeuksista ilmoitetaan Info ja asiointi -kohdassa.

Kärkölän seurakunta liittyi 1.1.2017 Hollolan seurakuntaan Kärkölän kappeliseurakuntana. Seurakuntalaisia kappeliseurakunnassa on noin 3100. Kärkölän seurakuntakeskus sijaitsee Järvelässä, kirkko kirkonkylässä.

Kappeliseurakunnan oman säännöllisen toiminnan lisäksi seurakuntalaiset ovat tervetulleita osallistumaan myös seurakunnan muuhunkin toimintaan ympäri Hollolaa, Kuhmoista ja Padasjokea.

TUKIRAHASTON AVUSTUKSET HAETTAVANA

Kärkölän kappeliseurakunnan tukirahaston varoja käytetään kärköläläisten hyvinvoinnin lisäämiseen ja syrjäytymisen ehkäisemiseen. Avustusta voi hakea lasten ja nuorten opintojen ja harrastustoiminnan tukemiseen sekä perheiden ja omaishoitajien virkistystoimintaan.

Avustushakemuksen voi tulostaa alla olevasta linkistä.

Hakemuksen palautus postitse
Kärkölän kappeliseurakunta/kappalainen Johanna Hurtig
Sammalistontie 1
16600 Järvelä
tai sen voi jättää seurakuntatoimistoon sen ollessa auki.

Hakuaika päättyy 15.6.2022 klo 15. Hakijoihin ollaan yhteydessä 17.6.2022.

> Kappeliseurakunnan tukirahaston avustuslomake 2022 (tulostettava PDF-lomake)

> Kiinnostaako vapaaehtoistyö kappeliseurakunnassa?

> Kappeliseurakunnan tapahtumakalenteri

> Kärkölän kunnan tapahtumakalenteri