Rippikouluun

Hollolan seurakunnan rippikoulutapaamiset ovat tauolla 31.5. asti.

Pääsiäisen jumalanpalveluskäyntiin liittyen olemme lähettäneet kaikille sähköpostilla korvaavan tehtävän, tarkistathan myös roskapostisi. Muista kevään tapaamiskerroista saat tietoa ja korvaavia tehtäviä ryhmäsi ohjaajilta.

Pääsiäisen aikana nuorten oli tarkoitus käydä jumalanpalveluksessa. Nyt kun se ei ole mahdollista, voit ladata tästä pääsiäisen ajan jumalanpalvelukseen liittyvän tehtävän, joka tulee palauttaa oman rippikoulun ohjaajalle 19.4. mennessä.

Mikäli sinulla on huolia, ole rohkeasti yhteydessä rippikouluohjaajiin tai Hollolan seurakunnan päivystysnumeroon *ma-su klo 9-15, p. 050 533 1930.

Hävikkiruokaa on jaossa Sovituksenkirkon alaparkkipaikalla maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10 niin kauan kuin jaettavaa riittää.

Älkää siis rippikoulujen suhteen vielä "huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet." Matt. 7

Tämän sivun alavalikosta löydät lisää tietoa nuorten rippikouluista ja heille suuntatuista materiaaleista.

Jos olet aikuinen ja kiinnostunut rippikoulun käymisestä seurakunnassamme, löydät aiheesta enemmän tietoa täältä.

Huom! Linkki rippikoululeirien ja seurakunnan muihin tietosuojaselosteisiin löytyy myös sivuston alalaidasta.