Rippikouluun

Hollolan seurakunnan rippikoululeirit käynnistyvät heinäkuun puolesta välistä alkaen.

Kesän rippileirien osalta monet tutut ja itsestään selvät asiat tulevat muuttumaan ja rippileireistä tulee erilaisia kuin aiempina vuosina vallitsevan tilanteen vuoksi. Mutta fiilistä ja tärkeän asian äärellä olemista se ei poista.

Konfirmaatiot siirtyivät syksyyn, ensimmäiset kesäleirien konfirmaatiot juhlitaan 30.8.2020 Hollolan kirkossa.

Kaikissa kysymyksissä tai huolissa, ole rohkeasti yhteydessä rippikouluohjaajiin.

Tämän sivun alavalikosta löydät lisää tietoa nuorten rippikouluista ja heille suunnatuista materiaaleista.

Jos olet aikuinen ja kiinnostunut rippikoulun käymisestä seurakunnassamme, löydät aiheesta enemmän tietoa täältä.

Huom! Linkki rippikoululeirien ja seurakunnan muihin tietosuojaselosteisiin löytyy myös sivuston alalaidasta.