Rippikoulu on once in a lifetime -kokemus. Rippikoulu tutustuttaa sinut seurakuntaan, lähimmäisiin, sinuun itseesi, taivaan Isään ja suuriin elämän salaisuuksiin. Tervetuloa matkaan mukaan, olemme täällä sinua varten!

Vuoden 2020 kesärippikoulut ovat konfirmaatioita vaille valmiita. Syyslomalla pidämme vielä kaksi rippikoulua, joiden nuoret konfirmoidaan marraskuussa.

Rippikouluvuosi 2020-2021 kutsuu mukaansa Hollolan seurakuntaan kuuluvat, vuonna 2006 syntyneet nuoret. Koteihin saapuu infovihkonen, josta löytyy paljon tärkeää tietoa rippikoulusta.

Ilmoittautumisaika vuoden 2021 rippikouluihin alkaa 21.9.2020 ja päättyy 11.10.2020. Linkki ilmoittautumiseen löytyy nettisivujemme etusivulta.

Tämän sivun alavalikosta löydät lisää tietoa nuorten, vielä hetken vuoden 2020, rippikouluista ja heille suunnatuista materiaaleista.

Jos olet aikuinen ja kiinnostunut rippikoulun käymisestä seurakunnassamme, löydät aiheesta enemmän tietoa täältä.

Huom! Linkki rippikoululeirien ja seurakunnan muihin tietosuojaselosteisiin löytyy myös sivuston alalaidasta.