Parinpellon leiri- ja kurssikeskus (Hollola)

Parinpelto

Parinpellontie 173, 16710 Hollola kk

044 524 6181

120

Leirikeskus on kesäkaudella seurakunnan leirien tiiviissä käytössä mutta talviaikaan tiloja on mahdollista vuokrata ulkopuolisten käyttöön esim. kurssien, juhlien tai leirien pitopaikaksi.

Parinpellossa voi järjestää leirejä, retkiä ja erilaisia juhlatilaisuuksia. Parinpellon kautta on mahdollista saada ryhmille myös toiminnallisia paketteja räätälöitynä ryhmän tarpeisiin. Majoitus ja upeat ulkoilumahdollisuudet takaavat unohtumattoman toimintaympäristön eri tasoisille - ja ikäisille ryhmille.

 

Oivasta löydät elintarvikevalvonnan tulokset Parinpellon leiri-ja kurssikeskuksesta:

Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Parinpellon leirikeskus sijaitsee Vesijärven rannalla lähellä kuvankaunista Hollolan keskiaikaista kivikirkkoa, lyhyen ajomatkan päässä Messilästä ja Lahdesta.

Päärakennuksessa sijaitsee ruokailu-, kokous- ja majoitustilat. Tiloissa on ajanmukaiset AV-laitteet ja langaton verkkoyhteys. Lisäksi alueella on monia muita yöpymismahdollisuuksia.

Virkistysmahdollisuuksia tarjoavat mm. kota, rantasauna, leikkipuisto, pallokenttiä sekä vanhaan navettaan kunnostettu sisäliikuntatila. Kolmentoista hehtaarin leirikeskusalueella on rantaviivaa puolisen kilometriä.

Parinpellossa on mahdollisuuksia sekä omatoimiseen viihtymiseen että ohjattuun toimintaan. Tarjolla on toiminnallisia paketteja leirikouluista aikuisryhmiin. Henkilökunta räätälöi sopivan paketin vierailuusi Parinpellossa.  Lisäksi meiltä voi kysyä tarjousta myös catering-palveluista.

Tiedustelut ja varaukset tilasta arkisin klo 9-13 numerosta

044 524 6181 tai sähköpostitse parinpelto (at) evl.fi

 

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc