Kouluikäisten kerhot ja avoin toiminta ovat Sinua varten!

Kouluikäisten työ tarjoaa kevät- ja syyskausilla pääasiassa 1.-6.-luokkalaisille tytöille ja pojille maksutonta avointa toimintaa sekä kerhoja, jossa on myös seurakunnan sanoma mukana. Kerhoja järjestetään ympäri laajaa seurakuntaa aina Kuhmoisista Kärkölään. Olet tervetullut osallistumaan kaikkeen Hollolan seurakunnan kouluikäisten toimintaan!

KESÄ 2021

Kesän 2021 toimintoihin ilmoittautuminen 10.-23.5.

Kokkikerho

KUMMIN KAA -PÄIVÄ

Padasjoen seurakuntakodin pihapiirissä klo 10-13

Kuhmoisten seurakuntakodin pihapiirissä klo 11-14

Parinpellon ja Kalliopirtin leirikeskuksissa klo 11-17

Tarjoamme kummeille ja kummilapsille mahdollisuuden nauttia parhaasta kummiseurasta yhteisen tekemisen äärellä. Kummipolku luonnon helmassa, erilaiset pihapelit ja monenmoinen muu puuha kutsuvat. Omat eväät mukaan, mahdollisuus grillaukseen!

Huom! Ilmoittaudu 1.-4.6.

KUMMIPOLKU

Toiminnalliset rastit kaikenikäisille kummipäivän ajan kirkkojen pihapiireissä. Löydät rastit Sovituksenkirkolta Salpakankaalta, Vesikansan seurakuntakodilta, Järvelän seurakuntakeskukselta, Hämeenkosken kirkolta, sekä Kuhmoisten ja Padasjoen kirkoilta.

KUMMIKIRKKO

Klo 10 Sovituksenkirkossa, striimataan Hollolan seurakunnan Facebook -sivun kautta. Tässä on linkki Hollolan seurakunnan Facebook-sivulle.

AMAZING KAUPUNKISEIKKAILU

10-13 vuotiaille Klo 10-14

Sovituksenkirkko tiistaina 8.6.

Vesikansan seurakuntakoti keskiviikkona 9.6.

Järvelän seurakuntakeskus torstaina 10.6.

Hämeenkoski perjantaina 11.6.

Kuhmoinen torstaina 5.8.

Padasjoki perjantaina 6.8.

Kiehtova ja mukaansa tempaava ”kaupunkiseikkailu”, jossa tiimit kilpailevat siitä, kuka löytää tiensä maaliin ensimmäisenä. Kilpailun aikana tiimit etsivät vihjeitä, ratkaisevat arvoituksia ja suorittavat annettuja tehtäviä parhaan taitonsa mukaan. Voittajatiimi korjaa mukaansa ämpärin täydeltä makeaa. Kaupunkiseikkailu ei ole juoksukilpailu vaan rennon letkeä tiimityötä vaativa kesäpäivä mukavassa porukassa. Joukkueille tarjolla pientä evästä, ettei nälkä yllätä kesken kisan.

Huoltajat huom! Osallistumisen edellytyksenä on, että lapsi kykenee liikkumaan taajama-alueella turvallisesti pienryhmän mukana! Hinta 5 €

REPPUKIRKOT

Jumalanpalveluksen yhteydessä sunnuntaina 8.8. useammassa kirkossa:

Kuhmoisten kirkossa klo 10

(Kuhmoisten jumalanpalvelus striimataan Hollolan seurakunnan Facebook-sivujen kautta)

Padasjoen kirkossa klo 13

Kärkölän kirkossa klo 15

Reppukirkko omana tilaisuuteenaan seuraavissa paikoissa:

Vesikansan seurakuntakodilla ma 9.8. klo 18

Sovituksenkirkossa ti 10.8. klo 18

Kaikkien koululaisten yhteisessä kirkkohetkessä siunataan koulutielle lähtevät,

sekä koulutietänsä jatkavat. Tervetuloa aloittamaan uutta kouluvuotta!

PS. Eskarilaiset, ottakaa reppu matkaan, saatte pienen lahjan. Kirkolla nähdään!

Vesikansan alue
vs. nuorisotyönohjaaja