Diakonia

Tiedustelut toiminnasta johtava diakoniatyöntekijä Virve Valkeavuori p. 040 829 7580

H K L R V

Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 JÄRVELÄ

Hollolan kantaseurakunta Vesikansan alue
Paimelantie 51, Kalliola
 Vesikansa

Olen diakoniatyöntekijä. Toimin 1.1.2020 lähtien Vesikansan alueella kaikissa auttamiseen liittyvissä asioissa.

Tavoitettavissa parhaiten puhelimitse p. 040 762 6874.  Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämäntilanteissa, etsitään yhdessä ratkaisuja.

Pappi
Hollolan kantaseurakunta

Diakoniatyön kappalainen, koulutettu sairaalasielunhoitaja ja kriisityöntekijä (TENTS EU)

Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta
Puistotie 12
17500 Padasjoki

Hollolan kantaseurakunta Hämeenkosken kappeliseurakunta

Olen maaseutualueen ja Hämeenkosken diakoniatyöntekijä. Vastaan kantaseurakunnan lähimmäispalvelusta. Voit olla yhteydessä minuun kaikenlaisissa mieltäsi painavissa elämänkysymyksissä. Soita ja sovi tapaaminen kotiisi tai vastaanotolleni.

päihde-, mielenterveys- ja kriminaalityö

Johtava diakoniatyöntekijä
Hollolan kantaseurakunta

Lähiesimies, yleinen diakonia, yhteisvastuukeräyksen vastuuhenkilö, Kirkon Ulkomaanavun yhteyshenkilötyö