Leirit ja retket

UKKI, MUMMI ja MÄ-LEIRI LA-SU 9.-10.10. Parinpelto

Huom! yli 4-v. Hollolan srk:n lapsilla on mahdollisuus lähteä yhdessät ukin ja mummin kanssa leirille. Leirin hinta isovanhemmilta 27 € ja lapsilta 22€.

Ilmoittautuminen 23.8.- 12.9.

Ilmoittautumisohjeet:

Voit ilmoittautua leireille ja retkille ilmoittautumisajankohtana Internetissä seurakunnan verkkosivulla. Etusivulta verkkoilmoittautuminen.

Leirien ja retkien osallistujat ARVOTAAN, mikäli leirille tai retkelle on hakijoita enemmän kuin sille voidaan ottaa. Hollolan srk jäsenet ovat etusijalla.

Arvonnassa ovat mukana kaikki varsinaisena ilmoittautumisaikana tulleet ilmoittautumiset. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä. Huom! Hollolan seurakuntaan kuulumattomilta perimme korotetun leiri- ja retkimaksun (+50 %)

Leirimaksusta voi hakea vapautusta taloudellisin perustein seurakunnan diakoniatyön kautta. Diakoniatyö avustaa enintään yhtä leiriä / vuosi.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tieto leirille ja retkelle pääsystä kotiin.

Ilmoittautumisajan jälkeen vapaita paikkoja voit tiedustella suoraan p. 040 832 9899.

Lattiakuvahartaus leirillä. Jokainen on luonut oman paikan ja siitä polun Taivaan Isän luokse.
Hartaushetki leirillä
Talvella 2018 sää suosi neljää lasta napakelkalla.
Talvileirin iloja

varhaiskasvatuksen ohjaaja