Leirit

UKKI, MUMMI JA MÄ-leiri la-su 19.-20.10. Parinpellon leirikeskuksessa

Kaikilla yli 4-v. Hollolan srk:n lapsilla on mahdollisuus lähteä yhdessä ukin ja mummin kanssa leirille. Leirin hinta lapsilta 20 € ja kaikilta isovanhemmilta  25 €. ILMOITTAUTUMINEN 19.8.-20.9.

Retket

PERHEIDEN RETKIPÄIVÄ PARINPELTOON SU 15.9. KLO 12.00-16.00

Luvassa seikkailupolku, toimintarasteja, naulaamista ja hiomista, nuotiolettuja, nokipannukahvit sekä saunat lämpimänä. Perhelippu 5 €. ILMOITTAUTUMINEN 19.8.-6.9.

PERHEIDEN KYLPYLÄRETKI FLAMINGOON LA 16.11.

Lähde kanssamme polskuttelemaan kylpylä Flamingoon ja sen jälkeen on aikaa tutustua kauppakeskus Jumboon.
Retken hinta aik. 30 €, 3-13-v. 21 € ja alle 3-v. 10 €. ILMOITTAUTUMINEN 19.8.-20.9.

Ilmoittautumisohjeet

Voit ilmoittautua leireille ja retkille ilmoittautumisajankohtana Internetissä seurakunnan verkkosivulla. Etusivulta verkkoilmoittautuminen.

Leirien ja retkien osallistujat ARVOTAAN, mikäli leirille tai retkelle on hakijoita enemmän kuin sille voidaan ottaa. Hollolan srk jäsenet ovat etusijalla.

Arvonnassa ovat mukana kaikki varsinaisena ilmoittautumisaikana tulleet ilmoittautumiset. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä. Huom! Hollolan seurakuntaan kuulumattomilta perimme korotetun leiri- ja retkimaksun (+50 %)

Leirimaksusta voi hakea vapautusta taloudellisin perustein seurakunnan diakoniatyön kautta. Diakoniatyö avustaa enintään yhtä leiriä / vuosi.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tieto leirille ja retkelle pääsystä kotiin.

Ilmoittautumisajan jälkeen vapaita paikkoja voit tiedustella suoraan p. 040 832 9899.

leiri tunnelmia
talvileiri 2018