Leirit ja retket

PERHEIDEN TALVILEIRI PE-SU 12.-14.3. Parinpelto

Leirin hinta aikuisilta 35 €, lapsilra 30 €, alle 4-v. 0 €, vain perheen kahdesta lapsesta peritään leirimaksu.

Ilmoittautuminen 18.1.-31.1.

KUMMIN KAA-LEIRI LA-SU 22.-23.5. Parinpelto

Vuonna 2013-2016 syntyneet tytöt ja pojat leirimeininkiä oman kummin kanssa. Hinta lapsilta 20 € ja kummeilta 26 €.

Ilmoittautuminen 18.1.-31.3.

PERHEIDEN KESÄLEIRI PE-SU 6.-8-8- Parinpelto

Ilmoittautuminen 18.1.-31.3.

PÄIVÄ- JA PERHEKERHOJEN RETKIPÄIVÄT PARINPELLOSSA JA SÄRSJÄRVELLÄ VKO 21

Ilmoittautuminen 17.-30.4.

Ilmoittautumisohjeet:

Voit ilmoittautua leireille ja retkille ilmoittautumisajankohtana Internetissä seurakunnan verkkosivulla. Etusivulta verkkoilmoittautuminen.

Leirien ja retkien osallistujat ARVOTAAN, mikäli leirille tai retkelle on hakijoita enemmän kuin sille voidaan ottaa. Hollolan srk jäsenet ovat etusijalla.

Arvonnassa ovat mukana kaikki varsinaisena ilmoittautumisaikana tulleet ilmoittautumiset. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä. Huom! Hollolan seurakuntaan kuulumattomilta perimme korotetun leiri- ja retkimaksun (+50 %)

Leirimaksusta voi hakea vapautusta taloudellisin perustein seurakunnan diakoniatyön kautta. Diakoniatyö avustaa enintään yhtä leiriä / vuosi.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tieto leirille ja retkelle pääsystä kotiin.

Ilmoittautumisajan jälkeen vapaita paikkoja voit tiedustella suoraan p. 040 832 9899.

Lattiakuvahartaus leirillä. Jokainen on luonut oman paikan ja siitä polun Taivaan Isän luokse.
Hartaushetki leirillä
Talvella 2018 sää suosi neljää lasta napakelkalla.
Talvileirin iloja