Leirit ja retket

PERHEIDEN ADVENTTILEIRI 27.-29.11.

Parinpellon leirikeskuksessa, Parinpellontie 173, Hollola

Pitkästä aikaan päästään viettämään mukava viikonloppu Parinpellon upeissa maisemissa. Leirin hinta aikuisilta 35 €, lapsilta 30 €, alle 4 v 0 €, vain perheen kahdesta lapsesta peritään maksu.

ILMOITTAUTUMINEN 19.8.-30.9.

PERHEIDEN RETKIPÄIVÄT

La 12.9. klo 10-15, Kalliopirtillä, Kallipirtintie 20, Kärkölä

LA 19.9. klo 10-15, Särsjärvellä, Hämeenlinnantie 357, Padasjoki

RETKIPÄIVÄT PERUTTU

Ilmoittautumisohjeet:

Voit ilmoittautua leireille ja retkille ilmoittautumisajankohtana Internetissä seurakunnan verkkosivulla. Etusivulta verkkoilmoittautuminen.

Leirien ja retkien osallistujat ARVOTAAN, mikäli leirille tai retkelle on hakijoita enemmän kuin sille voidaan ottaa. Hollolan srk jäsenet ovat etusijalla.

Arvonnassa ovat mukana kaikki varsinaisena ilmoittautumisaikana tulleet ilmoittautumiset. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä. Huom! Hollolan seurakuntaan kuulumattomilta perimme korotetun leiri- ja retkimaksun (+50 %)

Leirimaksusta voi hakea vapautusta taloudellisin perustein seurakunnan diakoniatyön kautta. Diakoniatyö avustaa enintään yhtä leiriä / vuosi.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tieto leirille ja retkelle pääsystä kotiin.

Ilmoittautumisajan jälkeen vapaita paikkoja voit tiedustella suoraan p. 040 832 9899.

leiri tunnelmia
talvileiri 2018