Hollolan seurakunnan kouluikäisten leirit ja retket

Kouluikäisten työ tarjoaa kevät- ja syyskausilla 1.-7. luokkalaisille leirejä ja retkiä, joissa on myös seurakunnan sanoma mukana. Huom! Keväällä 2021 emme järjestä retkiä.

Mikäli kouluikäisellä on erityisen tuen tarvetta, kannattaa leirin sopivuudesta olla yhteydessä nuorisotyönohjaajiin. Mukaan voi ilmoittautua myös avustajan kanssa. Avustajalta emme peri osallistumismaksua.

Olet tervetullut osallistumaan kaikkeen Hollolan seurakunnan kouluikäisten toimintaan!

Letunpaistoa nuotiolla

IHQU ME! -leirit (talvilomaviikolla 9)

1.-3.3. Parinpellossa 1.-3. luokkalaisille

3.-5.3. Parinpellossa 3.-6. luokkalaisille

Ihquu ME ollaan lomalla ja niin leirillä! Lomalla otetaan iisisti ja pelataan mm. Kimbleä ja Afrikantähteä ilman tuttua pelilautaa. Ja hei, miten meiltä onnistuu jättimäisen huojuvan tornin kasaaminen? Entä kuinka lentää omnikin- jättipallo? Tuu mukaan loman letkeimmälle leirille! Leirin hinta 30€

#näille leireille tarjotaan kyyti Kuhmoinen- Padasjoki -alueelta

IHQU MÄ! -leiri

16.-18.4. Parinpellossa 5.-7. luokkalaisille

Mitä näkyy peilistä, kun katsot sitä? IHQU MÄ, vai jotain muuta? Viikonlopun verran hellitään itseä niin sisäisesti, kuin ulkoisesti, koska ollaan se niiiin ansaittu. Tuu mukaan kevään rennoimpaan viikonloppuun. Leirin hinta 30€

IHQU MÄ JA SÄ! -leiri

14.-16.5. Kalliopirtillä 2.- 4. luokkalaisille

Tonttulakit esiin ja villasukat jalkaan! Leirillä kaivetaan joulutunnelma varastosta ja nostetaan se kattoon. Hupaisa leiri kavereiden kanssa vie meitä kohti joulun tähteä. Ohjelmassa taattua Parinpeltolaatua joulupuuhien ja huippuseuran siivittämänä. Nappaa kaveri mukaan ja lähde leirille! Leirin hinta 30€.

Kasa kenkiä

Johtava nuorisotyönohjaaja