Hollolan seurakunnan kouluikäisten leirit ja retket

Kouluikäisten työ tarjoaa kevät- ja syyskausilla 1.-7.-luokkalaisille leirejä ja retkiä, joissa on myös seurakunnan sanoma mukana. Huom! Syksyllä 2020 emme järjestä retkiä.

Mikäli kouluikäisellä on erityisen tuen tarvetta, kannattaa leirin sopivuudesta olla yhteydessä nuorisotyönohjaajiin. Mukaan voi ilmoittautua myös avustajan kanssa. Avustajalta emme peri osallistumismaksua.

Olet tervetullut osallistumaan kaikkeen Hollolan seurakunnan kouluikäisten toimintaan!

Letunpaistoa nuotiolla

Frendit yökylässä -leirit

25.-26.9. ja 26.-27.9.

Sinulle ekaluokkalainen

Tervetuloa yökylään Parinpeltoon! Yökylässä leikitään, askarrellaan, ulkoillaan, herkutellaan ja pidetään tietysti pyjamabileet! Lähde tutustumaan mukavaan leirielämään ja ota kaverikin mukaan! Leirin hinta 16€. Ilmoittautumisessa voit toivoa ensisijaisen leirivaihtoehdon!

Frendit lomalla -leirit (syyslomalla vko 43)

19.-20.10. 2.-4. luokkalaisille Särsjärvellä

21.-22.10. 2.-4. luokkalaisille Särsjärvellä

23.-25.10. 4.-6. luokkalaisille Parinpellossa

Ootkos ajatellut mitä sitä syyslomalla touhuais? Kavereitten kanssa ois kiva hengailla…Ota frendi mukaan ja tulkaa tarkastamaan leirihulinat Särsjärvellä ja Parinpellossa. Yhdessäoloa, iloa ja taattua leirimeininkiä vanhojen ja uusien frendien kanssa! Leirin hinta Särsjärvellä 25€ ja Parinpellossa 30€.

Yö kirkossa -leiri

20.-22.11. 5.-8. luokkalaisille

Lähde leirille viettämään mahtava viikonloppu kaverin kanssa ja katsomaan kuinka keskiaikainen Hollolan kirkko herää henkiin yön pimeydessä. Tätä ainutlaatuista kokemusta et voi ohittaa! Leiri järjestetään Parinpellossa ja Hollolan kirkossa Leirin hinta 30€.

Frendien joulu -leiri

11.-13.12. 2.- 4. luokkalaisille

Tonttulakit esiin ja villasukat jalkaan! Leirillä kaivetaan joulutunnelma varastosta ja nostetaan se kattoon. Hupaisa leiri kavereiden kanssa vie meitä kohti joulun tähteä. Ohjelmassa taattua Parinpeltolaatua joulupuuhien ja huippuseuran siivittämänä. Nappaa kaveri mukaan ja lähde leirille! Leirin hinta 30€.

Kasa kenkiä

Johtava nuorisotyönohjaaja