Raamattu- ja rukouspiirit

Hollolan kantaseurakunta

Seurakunta suosittelee kasvomaskien käyttöä seurakunnan tiloissa. Ryhmämme kokoontuvat turvallisesti tiloissa, jossa välimatkoja on helpompi noudattaa. Ota maski mukaan!

Noudatamme korona-rajoituksia! Jos et ole varma, onko tapaamista, kysy työntekijältäsi tai yhteyshenkilöltäsi.

Kaipaatko itsellesi raamattupiiriä?

Raamattupiiri keskellä päivää keväällä 2022!

joka toinen (parillinen viikko) maanantai klo 13.30 - 14.30 Sovituksenkirkolla Mooseksessa

21.2.  7.3.  21.3.  4.4.  2.5.  16.5.   30.5.

Ota oma Raamattu mukaan!

Vetäjänä Leila Marttila

Lisätietoja Marjo Kortelainen p. 044 5246194 ja marjo.kortelainen(at) evl.fi.

Rukoushetki Sovituksenkirkossa

Rukoushetki Sovituksenkirkossa joka toinen torstai klo 14 Andreaksen kappelissa, 10.3. alkaen. Toukokuun loppuun asti. Tarkat päivämäärät löydät tapahtumat (aikuisille)

Aamuhartaus klo 11 Sovituksenkirkossa Andreaksen kappelissa maanantaisin ja torstaisin (arkipäivinä) hartauden jälkeen voi jäädä hiljentymään ja rukoilemaan kappeliin. Toukokuun loppuun asti. arkat päivämäärät löydät tapahtumat (aikuisille)

Kärkölä

Raamatun lukuryhmä ja rukouspalvelushetket ovat toimintatauolla!

Raamatun lukuryhmä kokoontuu Kärkölän seurakuntakeskuksessa parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo 18.
Vetäjänä Martti Myllärinen.

Rukouspalvelushetket Kärkölän seurakuntakeskuksessa kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 10.
Rukouspalveluhetkessä lauletaan Taize-lauluja, kuunnellaan Raamatun tekstejä ja rukoillaan yhteisten asioiden ja esirukouspyyntöjen puolesta. Rukoushetken jälkeen on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun ja esirukouspalveluun. Tervetuloa mukaan!