Toimintaa naisten kesken

Seuraamme korona-rajoituksia! Seurakunta suosittelee kasvomaskien käyttöä seurakunnan tilaisuuksissa ja eri ryhmissä. Kokoonnumme tilassa, jossa on tilaa istua turvaväleillä. Ota oma maski mukaan!

Jos et ole varma, onko tapaamista, kysy Marjolta.

Hollolan kantaseurakunta

Naisten ryhmissä kokoonnumme keskustelemaan päivän aiheesta oman elämänkokemuksen kautta ja jaamme samalla toistemme iloja ja suruja. Pyrimme pohtimaan kaikkea mahdollisimman avoimesti ja ihmetellen, antaen tilaa erilaisille ajatuksille ja mielipiteille.

Keskustelumme ovat luottamuksellisia, mutta jokainen voi itse päättää, kuinka paljon haluaa itse omista kokemuksistaan kertoa. Keskustelun päätteeksi rukoilemme toistemme ja esirukoustoiveiden mukaan.

Ryhmät ovat avoimia eli voit tulla, kun pääset tai kun jokin aihe sinua kiinnostaa. Olet tervetullut!

Kantaseurakunnan aikuisten ryhmät ovat tammikuun toimintatauolla! Aloitamme helmikuulta!

Naiset Lähteellä sunnuntaisin klo 16-17.30 Sovituksenkirkolla.

Kokoonnumme Mooseksessa, tai viereisessä suuremmassa tilassa.

Jos väkeä on enemmän kuin 10, käytämme isompaa tilaa, jossa voi jakaa ryhmän 10 hengen ryhmiin ja istua sen mukaan (kuten jumalanpalveluksissa).

kevät 2022

13.2.

13.3.

17.4.

22.5.

Lähteiden aihepiirit ovat suunnittelun alla ja tulevat sen jälkeen tälle sivulle näkyviin.

Naisten takkaillat torstaisin klo 18-19.30 Sovituksenkirkon Mooses-tilassa

Koronan vuoksi jätämme saunan väliin ja kokoonnumme Mooses-tilassa, kunnes tilanne paranee.

kevät 2022

24.2.

24.3.

21.4.

Kevään 2022 naisten retkipäivä on myös vielä avoin.

Aikuisten pappi Marjo Kortelainen on tavoitettavissa p. 044 5246194 tai

marjo.kortelainen(at)evl.fi

TULE ROHKEASTI MUKAAN MEIDÄN NAISTEN JOUKKOON!

Pappi

Aikuistyön ja kylien pappi

Aikuistyö, naisten ja miesten ryhmät, kylät ja raamattupiirit.

Hollolan kantaseurakunta

Missiokammarin toiminta ja kantaseurakunnan eläkeikäisten kerhojen toiminta