Toimintamme lapsille, kouluikäisille ja lapsiperheille - tervetuloa mukaan!

Sivun valikosta löydät tietoa seurakuntamme lapsille ja lapsiperheille tarjottavasta toiminnasta.

Hollolan seurakunnan varhaiskasvatuksen perustehtävänä on kasvattaa lapsia yhdessä läheisten kanssa kristilliseen uskoon ja huolehtia lapsen hengellisen elämän hoitamisesta.

Tarkempia tietoja säännöllisestä toiminnastamme voit lukea vasemmassa reunassa olevasta sivunavigaatiosta. Lisäksi muista, yksittäisistä tapahtumistamme ilmoitamme tapahtumakalenterissa.

Olemme käytettävissäsi:

Varhaiskasvatuksen ohjaaja Riitta Petsalo

Pyhäkoulusihteeri-lastenohjaaja Satu Vesa
Kasvatuksen pastori Ville Särkkä
Kasvatuksen pastori Anne Pettersson (Ku-Pa)

(yhteystiedot alhaalla)

sekä lastenohjaajat

Mira Airaksinen, Elina Anttila-Helander, Riitta Flekander,  Marja Maasilta, Katri Mikkola (Ku-Pa), Margit Ruohisto,  Liisa Viertiö.

Seurakunta onnittelee pienokaisia syntymäpäiväkorteilla

Seurakunta onnittelee 1–4-vuotta täyttäviä syntymäpäiväkortilla. Samalla rohkaistaan perheitä osallistumaan seurakunnan toimintaan: perhekerho/kahvilaan, päiväkerhoon, perhejumalanpalveluksiin sekä muihin tapahtumiin.

Kurkista Facebook-verkkoyhteisöömme "Lapsi on ilo", jonka sisältö käsittelee koko Hollolan seurakunnan varhaiskasvatuksen toimintaa. Vain tykkääminen ja kommentoiminen vaativat kirjautumisen.

Seurakuntasi on sinua varten, tule mukaan!

Kastepuu
www.lastenkirkko.fi

varhaiskasvatuksen ohjaaja

Varhaiskasvatuksen koordinointi

Facebook:lapsi on ilo

Pyhäkoulusihteeri-lastenohjaaja

Pyhäkoulutyö, Perhekerhotyö, Päivähoidon mentorointi, Nukketeatteri Tuikku, Facebook: lapsi on ilo

Pappi
Hollolan kantaseurakunta

Hollolan kantaseurakunnassa varhaiskasvatuksen ja kouluikäisten työn pappi.

Pappi
Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta