Missiokammari (Hollola)

Rakentajantie 8 , 15870 Hollola
044 5246296

Missiokammari (Hollola)

MISSIOKAMMARIN kahvila- ja ryhmätoiminta ovat kesätauolla. Myymälässä voi asioida ajanvarauksella 14.6. asti. Sovi oma asiointiaika. Diakoniatyöntekijä Maaria Lumiaho on tavoitettavissa puhelimitse maanantaista perjantaihin p. 044 524 6184. 

Kun syyskauden toiminta avautuu, Missiokammari on avoinna verkkosivulla ilmoitettavien ajankohtien mukaan.

Missiokammari toimii kaikenikäisten kiireettömän yhdessäolon kohtauspaikkana. Tarjolla ovat edulliset kahvilapalvelut, luettavaksi päivän lehdet, ohjelmahetkiset ja myyntituotteita. Tilavassa ja viihtyisässä huoneistossa sijaitsee väljästi sijoiteltuja pieniä erillisiä kahvipöytiä. Leikkipaikka toivottaa pienimmätkin kävijät tervetulleeksi.

Päivän ohjelmahetkistä tiedotamme seurakunnan verkkosivuilla/ tapahtumat. Aukiolopäivinä pidämme aamuhartauden klo 10.30 kahviossa. 

Vaihtuvassa, runsaassa tuotevalikoimassa löytyvät yksilölliset lahjatuotteet ja käyttötavarat, joiden tuotto lahjoitetaan nimikkolähetystyöhön. Suuri osa tuotteista on paikallisten taitajien valmistamia käsitöitä.

Väliovella tarvittaessa jaettavan kauppa- ja kahviotilan lisäksi Missiokammarilla on erikseen kodikas kahdeksan henkilön ryhmätila, joka sopii raamattu- ja keskustelupiirien kokoontumiseen.

Kahvion voi myös vuokrata edullisesti. Kastejuhlien pitoon se luovutetaan korvauksetta.

Missiokammarilla on myös toiminnasta vastaavan työntekijän toimisto. Hänelle voi ilmoittautua vapaaehtoistehtäviin, tavata keskusteluissa tai jättää pyynnön yhteydenotosta. Vapaaehtoistyöntekijät saavat koulutusta ja ohjausta tehtäviinsä. Lisätietoja Maarialta.

P-paikat edustalla.

Inva-WC
Kahvila
Myymälä
Pysäköinti
Vaativa pyörätuolireitti