Missiokammari (Hollola)

Toiminta on kesällä suljettu.

Rakentajantie 8 , 15870 Hollola
044 5246296

Missiokammari (Hollola)

Missiokammari avautuu tilanteen salliessa maanantaina 10.8. Aukiolo elokuussa ma, ke, pe klo 10-13.

Toimintatauon päättyessä Missiokammari toimii kaikenikäisten kiireettömän yhdessäolon kohtauspaikkana. Tarjolla ovat edulliset kahvilapalvelut, luettavaksi päivän lehdet, ohjelmahetkiset ja myyntituotteita. Tilavassa ja viihtyisässä huoneistossa sijaitsee pieniä erillisiä kahvipöytäryhmiä. Leikkipaikka toivottaa pienimmätkin kävijät tervetulleeksi.

Vaihtuvassa, runsaassa tuotevalikoimassa löytyvät yksilölliset lahjatuotteet ja käyttötavarat, joiden tuotto lahjoitetaan nimikkolähetystyöhön. Suuri osa tuotteista on paikallisten taitajien valmistamia käsitöitä.

Väliovella tarvittaessa jaettavan kauppa- ja kahviotilan lisäksi Missiokammarilla on erikseen kodikas kymmenen henkilön ryhmätila, joka sopii raamattu- ja keskustelupiirien kokoontumiseen.

Kahvion voi myös vuokrata edullisesti. Kastejuhlien pitoon se luovutetaan korvauksetta.

Missiokammarilla on myös toiminnasta vastaavan työntekijän toimisto. Hänelle voi ilmoittautua vapaaehtoistehtäviin tai jättää pyynnön yhteydenotosta. Vapaaehtoistyöntekijät saavat koulutusta ja ohjausta tehtäviinsä. Lisätietoja Maaria Lumiaholta, p. 044 524 6184.

P-paikat edustalla.

Inva-WC
Kahvila
Myymälä
Pysäköinti
Vaativa pyörätuolireitti

Sijainti kartalla

Tapahtumat

ma 10.8. klo 10.00

Rakentajantie 8, 15870 Hollola

ke 12.8. klo 10.00

Rakentajantie 8, 15870 Hollola