Missiokammari (Hollola)

Rakentajantie 8 , 15870 Hollola
044 5246296

Missiokammari (Hollola)

Avoinna toistaiseksi ma, ke, pe klo 10-13. Vallitsevasta tilanteesta johtuen muutokset ovat mahdolllisia. Tiedotamme aukioloajoista verkkosivuilla ja huoneiston ulko-ovissa.

Missiokammari toimii kaikenikäisten kiireettömän yhdessäolon kohtauspaikkana. Tarjolla ovat edulliset kahvilapalvelut, luettavaksi päivän lehdet, ohjelmahetkiset ja myyntituotteita. Tilavassa ja viihtyisässä huoneistossa sijaitsee väljästi sijoiteltuja pieniä erillisiä kahvipöytiä. Leikkipaikka toivottaa pienimmätkin kävijät tervetulleeksi. Aamuhartaushetki klo 10.30.

Vaihtuvassa, runsaassa tuotevalikoimassa löytyvät yksilölliset lahjatuotteet ja käyttötavarat, joiden tuotto lahjoitetaan nimikkolähetystyöhön. Suuri osa tuotteista on paikallisten taitajien valmistamia käsitöitä.

Väliovella tarvittaessa jaettavan kauppa- ja kahviotilan lisäksi Missiokammarilla on erikseen kodikas kahdeksan henkilön ryhmätila, joka sopii raamattu- ja keskustelupiirien kokoontumiseen.

Kahvion voi myös vuokrata edullisesti. Kastejuhlien pitoon se luovutetaan korvauksetta.

Missiokammarilla on myös toiminnasta vastaavan työntekijän toimisto. Hänelle voi ilmoittautua vapaaehtoistehtäviin tai jättää pyynnön yhteydenotosta. Vapaaehtoistyöntekijät saavat koulutusta ja ohjausta tehtäviinsä. Lisätietoja Maaria Lumiaholta, p. 044 524 6184.

P-paikat edustalla.

Inva-WC
Kahvila
Myymälä
Pysäköinti
Vaativa pyörätuolireitti

Tapahtumat

pe 25.9. klo 9.30 -10.15

Rakentajantie 8, 15870 Hollola

Missiokammarissa aamurukoushetki

Tervetuloa rukoilemaan yhdessä
pe 25.9. klo 10.00

Rakentajantie 8, 15870 Hollola

Missiokammari avoinna klo 10-13

Tervetuloa käymään!