Missiokammari (Hollola)

Rakentajantie 8 , 15870 Hollola
044 5246296

Missiokammari (Hollola)

MISSIOKAMMARI ON SULJETTU. AVAAMME JÄLLEEN 7.1.2021.

 

Kun toiminta voi jatkua tavalliseen tapaan, Missiokammari on avoinna arkipäivinä maanantaista perjantaihin klo 10-13.

Missiokammari toimii kaikenikäisten kiireettömän yhdessäolon kohtauspaikkana. Tarjolla ovat edulliset kahvilapalvelut, luettavaksi päivän lehdet, ohjelmahetkiset ja myyntituotteita. Tilavassa ja viihtyisässä huoneistossa sijaitsee väljästi sijoiteltuja pieniä erillisiä kahvipöytiä. Leikkipaikka toivottaa pienimmätkin kävijät tervetulleeksi.

Päivän ohjelmahetkistä tiedotamme seurakunnan verkkosivuilla/ tapahtumat. Aukiolopäivinä pidämme aamuhartauden klo 10.30 kahviossa. 

Vaihtuvassa, runsaassa tuotevalikoimassa löytyvät yksilölliset lahjatuotteet ja käyttötavarat, joiden tuotto lahjoitetaan nimikkolähetystyöhön. Suuri osa tuotteista on paikallisten taitajien valmistamia käsitöitä.

Väliovella tarvittaessa jaettavan kauppa- ja kahviotilan lisäksi Missiokammarilla on erikseen kodikas kahdeksan henkilön ryhmätila, joka sopii raamattu- ja keskustelupiirien kokoontumiseen.

Kahvion voi myös vuokrata edullisesti. Kastejuhlien pitoon se luovutetaan korvauksetta.

Missiokammarilla on myös toiminnasta vastaavan työntekijän toimisto. Hänelle voi ilmoittautua vapaaehtoistehtäviin, tavata keskusteluissa tai jättää pyynnön yhteydenotosta. Vapaaehtoistyöntekijät saavat koulutusta ja ohjausta tehtäviinsä. Lisätietoja Maaria Lumiaholta, p. 044 524 6184.

P-paikat edustalla.

Inva-WC
Kahvila
Myymälä
Pysäköinti
Vaativa pyörätuolireitti

Tapahtumat

ma 30.11. klo 9.30

Rakentajantie 8, 15870 Hollola

ma 30.11. klo 14.00

Rakentajantie 8, 15870 Hollola