Päihde- ja mielenterveyskuntoutujalle sekä rikosseuraamustyön asiakkaalle

Kantaseurakunnan päihde- ja mielenterveystyöstä vastaa diakoniatyöntekijä Jaana Rosti-Mutala. Häneen voi ottaa yhteyttä erilaisissa päihteisiin ja mielenterveyteen sekä rikosseuraamusasioihin liittyvissä, mieltä painavissa asioissa. Hänen yhteystiedot löytyvät sivun alaosasta.

Jaana Rosti-Mutala toimii myös yhteyshenkilönä Hollolan A-killan tukikohtaan (Mallasharjuntie 3), joka on avoinna ma-pe klo 10–14. A-killan yhteystiedot: p. 040 5346511. A-Killan jäsenille jaetaan kauppojen lahjoittamaa hävikkiruokaa pientä korvausta vastaan ma, ke ja pe. Lisätietoja A-Killasta.

Seurakunta järjestää päihdekuntoutujille Parinpellon leirikeskuksessa saunailtoja sekä retkipäiviä. Tarkemmat tiedot tapahtumista löydät alta.

Päihdetyön saunaillat ja retkipäivä

Koronatilanteen salliessa järjestetään rantasaunalla saunailta keskiviikkona 15.12. klo 15.30-19. Ilmoittautumiset A-Kiltaan tai diakoniatyöntekijälle. Lähtö kimppakyydein klo 15.00 A-killan edestä Mallasharjuntie 3, 15870 Hollola.

Mielenterveystyö ja retket

Mielenterveystyötä tehdään myös yhteistyössä P-H hyvinvointikuntayhtymän kanssa. Hollolassa toimii Oivallus, joka tarjoaa mm. vertaistukea ja ohjausta mielenterveystkuntoutujille (os. Koulurinteentie 3).

Diakoniatyöntekijä Jaana Rosti-Mutalalta p. 044 524 6211 tai jaana.rosti-mutala@evl.fi voi kysyä lisätietoa päihde-, mielenterveys- ja rikosseuraamustyöstä sekä ilmoittautua mukaan toimintaan.