Sururyhmät

Aikuisten sururyhmä

Tule mukaan turvalliseen SURURYHMÄÄN! / ILMOITTAUDU verkkoilmoittautumisen kautta

”Veljeni, sisareni, kun sinä puhut siitä, miltä tuntuu, ajattelen, ovatko nuo minunkin sanojani?”

Sururyhmä kokoontuu Sovituksenkirkolla keskiviikkona klo 17-18.30. Aloitamme 13.1.2021 ja päätämme 7.4.2021 ja tapaamiskertoja on yhteensä 7.

Jos läheisesi kuolemasta on jo neljä kuukautta ja olet valmis kulkemaan kanssamme yhteistä matkaa, ryhmästä voi tulla sinulle iso apu arkeesi.

Ryhmään ilmoittaudutaan kirkkoherranvirastoon p. 03 524 6644 tai www.hollolanseurakunta.fi ajalla 30.11.-14.12.2020

Ryhmästä voi kysyä Marjolta (044 5246194, marjo.kortelainen@evl.fi) tai Annelta (044 524 6212 anne.hakkarainen@evl.fi).  Ilmoittautumisesi jälkeen otamme sinuun yhteyttä ennen ryhmän alkamista.

pastori Marjo Kortelainen                diakoniatyöntekijä Anne Hakkarainen

Sururyhmät lapsille ja nuorille

Hollolan seurakunta tarjoaa yhdessä Lahden seurakuntien kanssa lasten- ja nuorten sururyhmiä. Sururyhmä on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka ovat menettäneet läheisensä puoli vuotta sitten tai aikaisemmin.

Lapsen ja perheen kohdattua surua, siitä tulee perheessä keskeinen asia. Surevat tarvitsevat yhteisön tuen. Surun läpi voidaan kulkea yhdessä, käsi kädessä.  Sururyhmissä lapsella ja nuorella on mahdollisuus vertaistukeen ja paikkaan käsitellä surua toiminnallisilla sekä turvallisilla menetelmillä.

Ryhmän yhteydessä lapsen läheisillä on mahdollisuus keskustella lapsen tai nuoren surusta.  Yhdessä mietimme miten lasta tai nuorta voi auttaa ja tukea suremisessa. Olemme lapsen tasolla, yhdessä toimien. Ryhmässä on lupa tunteisiin ja paikalla turvallisia aikuisia.

Stars -ryhmä kokoontuu Sovituksenkirkolla viisi kertaa 18.3. alkaen.

Kysy lisää/ilmoittaudu 28.2. mennessä Päivi Sivonen 044 524 6190, paivi.sivonen@evl.fi tai Ville Särkkä 044 524 6205, ville.sarkka@evl.fi

Olemme tarvittaessa käytettävissä myös henkilökohtaisissa tapaamisissa.

Sinisellä pohjalla tähti, sururyhmän päivämäärä ja yhteystiedot

Hollolan kantaseurakunta

vs. johtava diakoniatyöntekijä

Pappi

Aikuistyön ja kylien pappi

Aikuistyö, naisten ja miesten ryhmät, kylät ja raamattupiirit.

Johtava nuorisotyönohjaaja

Lähiesimies nuorisotiimille. Kouluikäistentyö, lasten- ja nuorten sururyhmät, kamalat mutsit - vertaisryhmät. Rippikoulutyö. Hämeenkosken alue. Instagram: hollolansrknuoret, kuhpadsrknuoret, karkolansrknuoret, ih.q.me

Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta
Kirkkotie 1 A
17800 Kuhmoinen
Pappi
Hollolan kantaseurakunta

Hollolan kantaseurakunnassa varhaiskasvatuksen ja kouluikäisten työn pappi.