Sururyhmät

Sururyhmät lapsille ja nuorille

Hollolan seurakunta tarjoaa yhdessä Lahden seurakuntien kanssa lasten- ja nuorten sururyhmiä. Sururyhmä on tarkoitettu lapselle tai nuorelle, jotka ovat menettäneet läheisensä puoli vuotta sitten tai sitä aiemmin.

Lapsen ja perheen kohdattua surun siitä tulee perheessä keskeinen asia. Surevat tarvitsevat yhteisön tuen ja sen läpi voidaan kulkea käsi kädessä.  Sururyhmissä  on lapsella ja nuorella mahdollisuus vertaistukeen ja paikkaan käsitellä surua toiminnallisilla ja turvallisilla menetelmillä.

Ryhmän yhteydessä on lapsen läheisillä mahdollisuus keskustella lapsen tai nuoren surusta ja siitä miten häntä voi auttaa ja tukea suremisessa.

Nuorten ja lasten sururyhmiä käynnistyy vaihtelevasti Hollolassa ja Lahdessa.  Ole yhteydessä , niin kerromme ryhmän sisällöstä ja aikatauluista enemmän.

Nuorisotyönohjaaja Päivi Sivonen 044 524 6190, paivi.sivonen@evl.fi

Olemme tarvittaessa käytettävissä myös henkilökohtaisissa tapaamisissa.

 

AIKUISTEN SURURYHMÄ Sovituksenkirkolla

”Veljeni, sisareni, kun sinä puhut siitä, miltä tuntuu, ajattelen, ovatko nuo minunkin sanojani?”

 Seuraava sururyhmä kantaseurakunnassa on suunnitteilla keväälle 2020. Ryhmä on suljettu ja siihen ilmoittaudutaan etukäteen. Sururyhmästä tiedotetaan verkkosivuilla sekä Kirkonseutulehdessä.

Jos Läheisesi kuolemasta on jo yli viisi kuukautta ja olet valmis kulkemaan kanssamme yhteistä matkaa, ryhmästä voi tulla sinulle iso apu arkeesi.

Tiedustelut: Diakoniatyöntekijä Anne Hakkarainen 044 370 3819, anne.hakkarainen@evl.fi

Linkki ilmoittautumiseen 

 

 

 

 

 

Johtava nuorisotyönohjaaja
Keskuskatu 2
15870 Hollola

Lähiesimies nuorisotiimille. Kouluikäistentyö, lasten- ja nuorten sururyhmät. Rippikoulutyö. Instagram: Päivi Nuorisotyönohjaaja

Diakoniatyöntekijä
Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta
Kirkkotie 1 A
17800 Kuhmoinen