Eläkeikäisten kerhot

HUOM!

Vallitsevasta tilanteesta johtuen kantaseurakunnan eläkeikäisten kerhot eivät kokoonnusyyskaudella. Toisinaan päiväkahviaikaan keskusteluseuraa toivoessa kerhojen diakoniatyöntekijä Maaria Lumiaholle voi soittaa syyskuulumisia ti-to klo 13-15, p. 044 524 6184.

Hollola

Ilmoitamme eläkeikäisten kerhojen kokoontumisten jatkumisesta v. 2021   Kirkonseutulehdessä ja seurakunnan verkkosivuilla.

Aiemmin kerhot ovat kokoontuneet seuraavasti:

Sovituksenkirkossa, Keskuskatu 2, joka toinen tiistai klo 13-14.30

Vesikansan srk-kodissa, Paimelantie 51, joka toinen tiistai klo 13–14.30

Vanhassa Pappilassa, Särkäntie 1, kerran kuukaudessa maanantaisin klo 11-12.30

Huilissa, Terveystie 25,  joka toinen lauantai klo 15–16

Salpatie 3:n kerhohuoneessa, Salpatie 3, joka toinen tiistai klo 13.30-15

Heinäsuon Suojapirtissä, Heinäsuontie 378,  joka toinen torstai klo 13-14.30

Miekkiön koululla, Miekkiöntie 516, joka toinen keskiviikko klo 14-15.30

Veteraanitalossa, Salpaharjuntie 2, kerran kuukaudessa torstaina klo 15-16

Ajankohtaiset kerhokerhokerrat löytyvät tapahtumakalenteristamme (Aikuisille)

Tominnan jälleen jatkuessa koulutettujen vapaaehtoisten vetämiä eläkeikäisten kerhoja järjestetään toimintakaudella ympäri Hollolaa. Kerho-ohjelma koostuu yhdessäolosta, keskustelusta, ohjelmatuokioista ja hartaushetkestä. Osassa on lisäksi tarjolla päiväkahvi. Hollolan kantaseurakunnan eläkeikäisten kerhoista voi kysyä lisätietoa diakoniatyöntekijältä Maaria Lumiaho 044 524 6184.

Olet tervetullut osallistumaan muihinkin eläkeikäisten kerhoihin kuin vain kotiseurakuntasi.  Voit vierailla kerhoissa silloin, kun sinulle sopii. Kerhot ovat avoimia ja ilmaisia. Tervetuloa!

Hämeenkoski

Taimin kerho

Kokoontuu joka toinen maanantai Vanhusten rivitalojen (Koivukuja) kerhohuoneessa klo 12-13.30. Lisätietoja Pia Rantatupa p. 044 524 6187.

Kärkölä

Ruskakerho
Kokoontuu toimintakaudella joka keskiviikko klo 12-13.30 Kahvila Tähkässä (Kirkkotie 20). Ruskakerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset seniorit. Lounas klo 12, jonka jälkeen ohjelmaosuus ja kahvi. Lounaan hinta on 8 €.

Mummonkammarin laulutuokio
Mummonkammari kokoaa yhteen laulamisesta kiinnostuneet seniori-ikäiset ihmiset yhteislaulun ja kahvittelun merkeissä. Laulutuokio kokoontuu toimintakaudella torstaisin klo 13-14.30 Kärkölän seurakuntakeskuksessa. Vapaaehtoinen kahviraha kootaan oman seurakunnan diakonisiin
avustuksiin. Laulutuokiosta vastaa Kärkölän seurakunta yhdessä vapaaehtoistoimija Ritva Lepolan kanssa.

Senioripäivät
Senioripäivät Kärkölän seurakuntakeskuksessa syksyllä 2019: Ohjelmaosuus klo 10–11.15, lounas (7€) ja kahvi klo 11.30 – 12.30, vastuunkantajana vapaaehtoistyöntekijä Marja-Terttu Painilainen.

Lisätietoa diakoniatyöntekijä Pirkko Haapakka 050 505 5350 ja kappalainen Katja-Margit Takatalo 050 539 0964 .

Kuhmoinen-Padasjoki

Päivätuokiot
-Pihlajakoskella
-Ruolahdessa
-Päijälässä

Päivätuokioita pidetään Pihlajakoskella, Ruolahdella sekä Päijälässä. Ne ovat kaikille avoimia ja ilmaisia tilaisuuksia eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Päivätuokiot kokoontuvat piiriläisten kodeissa ja ajankohdat sovitaan aina erikseen.

Päivätuokiossa juodaan päiväkahvit ja rupatellaan eri teemoista. Lisätietoa päivätuokioista voi kysyä diakoniatyöntekijä Tarja Vesikalliolta 040 523 8503.

Arkilounas Padasjoen seurakuntakodilla kerran kuukaudessa.

Hollolan kantaseurakunta Hämeenkosken kappeliseurakunta

Olen maaseutualueen ja Hämeenkosken diakoniatyöntekijä. Vastaan kantaseurakunnan lähimmäispalvelusta. Voit olla yhteydessä minuun kaikenlaisissa mieltäsi painavissa elämänkysymyksissä. Soita ja sovi tapaaminen kotiisi tai vastaanotolleni.

Hollolan kantaseurakunta

Missiokammarin toiminta ja kantaseurakunnan eläkeikäisten kerhojen toiminta

Olen tavoitettavissa parhaiten ma ja ti klo 10-12 Missiokammarissa sekä puhelimitse. Missiokammari, Rakentajantie 8, 15870 Hollola.