Vesikansan alttari.

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelus on seurakunnan elämän keskus. Siellä erilaiset ja eri ikäiset ihmiset tulevat yhteen saadakseen virkistystä ja voimaa elämänsä ja uskonsa arkeen.

Poikkeusolojen vuoksi jumalanpalvelukset on yleisötilaisuuksina peruttu kaikissa Hollolan kirkoissa.

Poikkausoloissakin jokaisena pyhäpäivänä vietetään sanajumalanpalvelusta klo 10. Jumalanpalvelukset lähetetään suoratoistovideointina vuorotellen seurakunnan eri kirkoista. Seurakuntalaiset voivat osallistua sanajumalanpalvelukseen kotisohvalta käsin verkon välityksellä.

Ohjeita livelähetyksien seuraajille

Facebookiin voi kirjautua tietokoneen selaimella tai mobiililaitteen sovelluksella. Pääsivumme osoite on www.facebook.com/hollolanseurakunta Voit seurata livelähetystä kirjautumatta ja ilman tunnuksia.

Facebook-sovellus tukee Chromecastia. Voit katsella lähetystä suoraan televisiostasi, jos siihen on liitetty esimerkiksi Google Chromecast -lisälaite, mikä sisältyy myös mm. DNA Hub -lisälaitteeseen. Jos mahdollista, pyydä läheiseltä apua palvelun käyttöönottamisessa.

Lisätietoja voit katsoa tapahtumakalenterista.