Hämeenkosken Seurakuntatupa

Toijalantie 11 , 16800 Hämeenkoski

Avoinna tilaisuuksien mukaan.

Hämeenkosken Seurakuntatupa

Kirkon vieressä sijaitseva entinen pitäjäntupa, joka on valmistunut vuonna 1867.  Se on laajennettu ja peruskorjattu vuonna 1978.  Tilaa noin sadalle hengelle. Seurakuntatupaa vuokrataan myös perhejuhlia varten ja kokouspaikaksi eri yhdistyksille.

Huom! Kirkolliset toimitukset tiloineen ovat jäsenille maksuttomia, mutta niiden jälkeiset juhlat seurakunnan tiloissa ovat maksullisia. Käyttäkorvaushinnasto alla. Tilavaraukset Hollolan kirkkoherranvirastosta 03 524 6611.

Toijalantie 11, 16800 Hämeenkoski

Hämeenkosken laskiainen

Tervetuloa perheesi kanssa laskiaismäkeen Hämeenkosken kirkolle!
Seurakunnan työntekijät tarjoavat lämmintä mehua klo 11-14.

Toijalantie 11, 16800 Hämeenkoski

"Tämän virren haluaisin veisata" Lauletaan toivevirsiä.

Halutessasi voit jättää virsivalintasi (virsikirja, lisävihko, Lasten virsi) etukäteen Hämeenkosken kirkon takaosassa tai Ystävänkulmassa olevaan virsilaatikkoon.
Laulun lomassa kostutetaan kielenkantoja kahvilla/teellä ja lauluenergiaa saat kahvipöydän makeasta tai suolaisesta purtavasta.
Vapaaehtoinen kahviraha menee Yhteisvastuun hyväksi.