Kouluikäisille

Hollolan seurakunta tarjoaa kouluikäisille 7-14v tytöille ja pojille erilaisia kerhoja, leirejä, retkiä ja tapahtumia. Vierailemme kouluissa pitämässä aamunavauksia ja tuntivierailuja.

TUU MUKAAN! Sua odotetaan! :)

Seurakunnan toiminta kouluissa

Talvi- ja kevätkauden aikana Hollolan kantaseurakunta vierailee kuukausittain kouluilla päivänavausten merkeissä, on mukana koululaiskirkoissa sekä tukee koulun uskonnonopetusta oppituntivierailuilla ja tapahtumilla. Lisäksi osallistumme tarvittaessa leirikouluihin.

Sururyhmiä lapselle ja nuorelle

Hollolan seurakunta järjestää yhteistyössä Lahden seurakuntien kanssa lasten ja nuorten sururyhmätoimintaa. Uudet ryhmät alkavat syksyllä 2017. Lue lisää apua ja vertaistukea tarvitseville -ryhmäsivulta, tai kysy Päivi Sivoselta.

Vesikansan alue

Facebook: Petu Nuorisotyönohjaaja; Facebook-sivu: Hollolan seurakunta nuorille; Insta: Hollolansrknuoret; Twitter: Hollolansrknuor

Hollolan kantaseurakunta Vesikansan alue
Paimelantie 51, Kalliola
 Vesikansa

Olen diakoniatyöntekijä. Toimin 1.1.2020 lähtien Vesikansan alueella kaikissa auttamiseen liittyvissä asioissa.

Tavoitettavissa parhaiten puhelimitse p. 040 762 6874.  Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämäntilanteissa, etsitään yhdessä ratkaisuja.

Johtava nuorisotyönohjaaja

Lähiesimies nuorisotiimille. Kouluikäistentyö, lasten- ja nuorten sururyhmät. Rippikoulutyö. Instagram: Päivi Nuorisotyönohjaaja

Nuorisotyönohjaaja ( virkavapaalla)
Kärkölän kappeliseurakunta