Ystävyysseurakunta

Ystävyysseurakuntatoiminnan tavoitteena on ylläpitää ja lisätä yhteyksiä tukemalla seurakuntatoimintaa ja omaehtoista toimintaa sekä antamalla henkistä tukea.

Suomen ev. lut. kirkon ystävyysseurakuntatyöstä löydät yleisemmin tietoa Sakastin sivuilta.

Hollolan kantaseurakunta

Koselle tehdään useita vierailuja vuosittain, joko seurakunnan tai yksittäisten seurakuntalaisten järjestämänä. Keräyksellä saatuja käytettyjä vaatteita ja tarve-esineitä lahjoitetaan Kosen seurakunnalle.

►Tutustu Kosen seurakunnan verkkosivuihin

Hämeenkosken kappeliseurakunta

Tutustu Viron Karulan ystävyysseurakuntaan täällä.

Kärkölän kappeliseurakunta

Kappeliseurakunnalla on kaksi ystävyysseurakuntaa: Inkerin kirkon Aunus ja Viron luterilaisen kirkon Ridala.

Aunuksen seurakunta on perustettu virallisesti vuonna 1992. Oma kirkko seurakunnalle valmistui vuonna 1999. Kappeliseurakunta toimii Vitelen kylässä.

Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunta

Kappeliseurakunnassa ei ole ystävyysseurakuntatoimintaa.

Pappi
Hämeenkosken kappeliseurakunta
Asikkalantie 2
16800 Hämeenkoski

Hämeenkosken kappeliseurakunnan kappalainen.

Kappalainen
Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunta
Puistotie 12
17500 Padasjoki

Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunnan kappalainen

Vastaan Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunnan toiminnasta yhdessä kappelineuvoston kanssa, joten voit ottaa yhteyttä minuun mm. toimintaan liittyvissä kysymyksissä ja asioissa, myös kappeliseurakunnan hallinnollisissa asioissa. Työhuoneeni sijaitsee Padasjoen pappilassa seurakuntatoimiston yhteydessä. Vapaapäiväni ovat pääsääntöisesti torstai ja perjantai. Olen vuosilomalla 16.5.-5.6.2018.

Pappi
Kärkölän kappeliseurakunta