Missiokammari (Hollola)

Rakentajantie 8, 15870 Hollola

Missiokammari on avoinna yleensä ma-pe klo 10-14.

Missiokammari (Hollola)

Hollolan Missiokauppa ja Kaiken kansan kammari yhdistyivät Missiokammariksi, kaikenikäisten kiireettömän yhdessäolon kohtauspaikaksi. Tarjolla ovat edulliset kahvilapalvelut, ohjelmahetkiset ja myyntituotteita.
Vaihtuvassa tuotevalikoimassa ovat yksilölliset lahjatuotteet ja käyttötavarat, joiden tuotto lahjoitetaan nimikkolähetystyöhön.

Väliovella tarvittaessa jaettavan kauppa- ja kahviotilan lisäksi Missiokammarilla on erikseen kodikas ryhmätila, joka sopii raamattupiirien pitopaikaksi.

Kahvion voi myös vuokrata edullisesti. Kastejuhlien pitoon se luovutetaan korvauksetta.

Missiokammarilla on myös lähetyssihteerin toimisto. Hänelle voi ilmoittautua vapaaehtoistehtäviin tai jättää pyynnön yhteydenotosta. Vapaaehtoistyöntekijät saavat koulutusta ja ohjausta tehtäviinsä.

Lisätietoa lähetyssihteeri Maaria Lumiaholta, p. 044 524 6184.

P-paikat edustalla.
Kahvila
Myymälä
Vaativa pyörätuolireitti

Rakentajantie 8, 15870 Hollola

Lauluhetki

Tervetuloa!

Rakentajantie 8, 15870 Hollola

Kosen ystävä ilta

Tutustuminen ystävyysseurakuntatyöhön Kosen seurakunnassa, Virossa.
Kahviraha Kosen työlle