Stars selviytymisryhmä lapsille

Ja nyt minä tulen siihen vaikeaan kohtaan. Siihen mitä en jaksaisi ajatella. Ja mitä en voi olla ajattelemattakaan. -Astrid Lindgren-

Stars ryhmä on 6-12 -vuotialle lapsille, jotka ovat menettäneet läheisensä.

Lapsen ja perheen kohdattua surua, siitä tulee perheessä keskeinen asia. Surevat tarvitsevat yhteisön tuen. Surun läpi voidaan kulkea yhdessä, käsi kädessä.  Sururyhmässä lapsella on mahdollisuus vertaistukeen ja paikkaan käsitellä surua toiminnallisilla sekä turvallisilla menetelmillä.

Ryhmän yhteydessä lapsen läheisillä on mahdollisuus keskustella lapsen surusta.  Yhdessä mietimme miten lasta voi auttaa ja tukea suremisessa. Ryhmän yhteydessä lapsen läheisillä on mahdollisuus keskustella lapsen tai nuoren surusta.  Yhdessä mietimme miten lasta tai nuorta voi auttaa ja tukea suremisessa.

Olemme lapsen tasolla, yhdessä toimien. Ryhmässä on lupa tunteisiin ja paikalla turvallisia aikuisia.

Ryhmällä on kolme tapaamista ja viikonloppuleiri:

• 14.10.; 21.10. ja 4.11. klo 17.30-19 (Kirkkokatu 5, Lahti)
  • 13.-14.11. Upilan leirikeskuksessa.

Perheen aikuinen tulee mukaan ensimmäiseen tapaamiseen ja leirille. Täyshoito Upilassa 27€/aikuinen ja 13€/lapsi. Maksuun voi anoa avustusta oman seurakunnan diakoniatyöntekijältä.

Ilmoittautuminen 15.9. mennessä lahdenseurakunnat.fi etusivun linkin kautta. Sinuun ollaan yhteydessä ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätietoja: Mira Kähkönen, mira.kahkonen@evl.fi p. 044 719 1485

Johtava nuorisotyönohjaaja (virkavapaalla 30.9.2022 saakka)
Pappi
Hollolan kantaseurakunta