Sururyhmät lapsille ja nuorille

Ja nyt minä tulen siihen vaikeaan kohtaan. Siihen mitä en jaksaisi ajatella. Ja mitä en voi olla ajattelemattakaan. -Astrid Lindgren-

Hollolan seurakunta tarjoaa yhdessä Lahden seurakuntien kanssa lasten- ja nuorten sururyhmiä. Sururyhmä on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka ovat menettäneet läheisensä puoli vuotta sitten tai aikaisemmin.

Lapsen ja perheen kohdattua surua, siitä tulee perheessä keskeinen asia. Surevat tarvitsevat yhteisön tuen. Surun läpi voidaan kulkea yhdessä, käsi kädessä.  Sururyhmissä lapsella ja nuorella on mahdollisuus vertaistukeen ja paikkaan käsitellä surua toiminnallisilla sekä turvallisilla menetelmillä.

Ryhmän yhteydessä lapsen läheisillä on mahdollisuus keskustella lapsen tai nuoren surusta.  Yhdessä mietimme miten lasta tai nuorta voi auttaa ja tukea suremisessa. Olemme lapsen tasolla, yhdessä toimien. Ryhmässä on lupa tunteisiin ja paikalla turvallisia aikuisia.

STARS 

Stars on sururyhmä 6-12-vuotialle lapsille. Menetystä käsitellään lapsen tasolla ja yhdessä toimimalla. Jokaisella on oikeus tunteisiin ja ryhmää ohjaavat turvalliset aikuiset.

Stars-sururyhmä tapaa klo 17-19 seuraavina torstai-iltoina: 29.9.; 6.10.; 13.10.; 27.10. ja 3.11. Sovituksenkirkossa, Hollolassa. Viimeinen kokoontuminen 20.11. Parinpellon leirikeskuksessa.

Kysy lisää tai ilmoittaudu 1.9. mennessä sähköpostitse tai puhelimitse Hanna-Leenalle tai Villelle

hanna-leena.penttila@evl.fi, 044 524 6213

ville.sarkka@evl.fi, 044 524 6205

Ota yhteyttä

Pappi
Hollolan kantaseurakunta
Keskuskatu 2
15870 Hollola

Vapaapääivät useimmiten ma-ti.