Miehille

Miesten tapahtumien tarkemmat ajankohdat näet tapahtumakalenterista.

Hollola, kantaseurakunta

Miesten saunaillassa miehet kokoontuvat kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 18-21 saunomaan ja pohdiskelemaan Raamatun sanomaa. Ota oma Raamattu ja saunomisvälineet  mukaan. Pääasiassa kokoonnutaan Parinpellon rantasaunalla, joskus myös Sovituksenkirkon takkahuoneessa.

Vastuunkantajina Matti Mikkonen ja Risto Takala.

Parinpeltoon kimppakyyti lähtee Sovituksenkirkon yläpihalta klo 17.30.

28.8.  25.9.  30.10.  27.11.  18.12.

Lisätietoja: aikuistyön pappi Marjo Kortelainen p. 044 5246194 ja marjo.kortelainen(at)evl.fi.

Hämeenkoski

Miestyö on mukana aina, kun Hämeenkosken seurakunnassa tapahtuu. Tule mukaan! Lisätietoja voi kysyä Hämeenkosken pappi Leevi Ruonakoskelta (yhteystiedot alhaalla).

Miestyön saunailta tiistaisin Leirimajalla klo 18.

Kärkölä

Miestenpiiri kokoontuu parittomien viikkojen pe klo 18 Järvelän seurakuntakeskuksessa, vastuunkantajana Pentti Rautanen.

Kuhmoinen-Padasjoki

Miesten kotaillat kokoontuu eri puolilla Kuhmoista, mm. metsästäjien kodilla, metsästysmajoilla ja -laavuilla, maamiesseuran taloilla sekä kodeissa. Kotailta on vieraillut myös naapuripitäjissä. Ohjelmassa on mielenkiintoisen luennoitsijan lisäksi makkaranpaistoa, laulua ja loppuhartaus.

Yhteystiedot Risto Ojala, puh. 040 550 0267

Miestenilta Padasjoella joka kuukauden kolmas keskiviikko.

Pappi
Hämeenkosken kappeliseurakunta