Miehille

Miesten tapahtumien tarkemmat ajankohdat näet tapahtumakalenterista.

KORONATILANTEEN VUOKSI LOPPUKEVÄÄN MIESTEN KOKOONTUMISET HOLLOLAN KANTASEURAKUNNASSA, HÄMEENKOSKELLA, KÄRKÖLÄSSÄ JA KUHMOINEN-PADASJOELLA ON PERUTTU! KATSOTAAN TAAS SYKSYLLÄ!

Hollola, kantaseurakunta

Miesten saunaillassa miehet kokoontuvat kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 18-21 saunomaan ja pohdiskelemaan Raamatun sanomaa. Ota oma Raamattu ja saunomisvälineet  mukaan. Pääasiassa kokoonnutaan Parinpellon rantasaunalla, nyt talviaikaan Sovituksenkirkon takkahuoneessa.

Vastuunkantajina Matti Mikkonen ja Risto Takala.

Alkuvuosi tavattiin Sovituksenkirkon takkahuoneessa, jonne pääsee kirkon takaa, parkkipaikan tasolta ensimmäinen ovi, sisään,

ja kesän lähestyessä piti siirtyä taas Parinpeltoon.

KORONATILANTEEN VUOKSI LOPPUKEVÄÄN MIESTEN SAUNAILLAT ON PERUTTU!

Lisätietoja: aikuistyön pappi Marjo Kortelainen p. 044 5246194 ja marjo.kortelainen(at)evl.fi.

Hämeenkoski

Miestyö on mukana aina, kun Hämeenkosken seurakunnassa tapahtuu. Tule mukaan! Lisätietoja voi kysyä Hämeenkosken pappi Leevi Ruonakoskelta (yhteystiedot alhaalla).

Miestyön saunailta tiistaisin Leirimajalla klo 18.

Kärkölä

Miestenpiiri kokoontuu parittomien viikkojen pe klo 18 Järvelän seurakuntakeskuksessa, vastuunkantajana Pentti Rautanen.

Kuhmoinen-Padasjoki

Miesten kotaillat kokoontuu eri puolilla Kuhmoista, mm. metsästäjien kodilla, metsästysmajoilla ja -laavuilla, maamiesseuran taloilla sekä kodeissa. Kotailta on vieraillut myös naapuripitäjissä. Ohjelmassa on mielenkiintoisen luennoitsijan lisäksi makkaranpaistoa, laulua ja loppuhartaus.

Yhteystiedot Risto Ojala, puh. 040 550 0267

Miestenilta Padasjoella joka kuukauden kolmas keskiviikko.

PSALMI 121 MATKALAULU

MINÄ NOSTAN SILMÄNI VUORIA KOHTI: MISTÄ TULEE MINULLE APU?

APU MINULLE TULEE HERRALTA, JOKA ON TEHNYT TAIVAAN JA MAAN.

HÄN EI SALLI MINUN JALKANI HORJUA, SINUN VARJELIJASI EI TORKU.

KATSO, HÄN, JOKA ISRAELIA VARJELEE, EI TORKU EIKÄ NUKU.

HERRA ON SINUN VARJELIJASI, HERRA ON SUOJAAVA VARJOSI SINUN OIKEALLA PUOLELLASI.

EI POLTA SINUA AURINKO PÄIVÄLLÄ EIKÄ KUUNVALO YÖLLÄ.

HERRA VARJELEE SINUT KAIKESTA PAHASTA, HÄN VARJELEE SINUN SIELUSI.

HERRA VARJELEE SINUN LÄHTEMISESI JA TULEMISESI, NYT JA IANKAIKKISESTI.

PITÄKÄÄMME HUOLTA TOISISTAMME JA ITSESTÄMME!

Pappi
Hämeenkosken kappeliseurakunta