Lähetystyö.

Lähetystyö

Seurakunnassa pidetään lähetystilaisuuksia ja lähetyspiirejä eri puolilla seurakuntaa. Lisäksi järjestetään säännöllisesti myyjäisiä sekä muita tapahtumia.

Osana kansainvälistä vastuunkantoa Hollolan seurakunnalla on myös ystävyysseurakuntatoimintaa.

>Lähetystyön ja kansainvälisen vastuun sivu

Lähetystyön säännöllistä toimintaa

Tarkat kokoontumisajankohdat näet tapahtumakalenterista. Lisätietoja lähetystyön toiminnasta Hollolan kantaseurakunnassa verkkosivuilta.

Hollola

Kantaseurakunnan lähetyspiiri kokoontuu Missiokammarilla toimintakaudellaan lähes viikoittain maanantaisin klo 14-15. Toimintakausi  syyskuusta toukokuulle. Piirin ohjelma koostuu nimikkotyön kuulumisista, yhteisestä keskustelusta, hartaudesta ja päiväkahvista. Mahdollisuus myös yhdessä ideoida ja toteuttaa käsitöitä valmiiksi hankituista materiaaleista Missiokammarin myyntituotteiksi. Tervetuloa mukaan. Lisätietoja Maaria Lumiaho.

Missiokammari on Hollolan kantaseurakunnan lähetys- ja vapaaehtoistyön keskus. Siellä kokoontuvat lähetyspiirin lisäksi esim. Viron ystävyysseurakunta Kosen ystävät.

Hämeenkoski

Lähetyksestä läheisesti -iltoja Ystävänkulmassa.

Kärkölä

Kärkölän lähetyssihteeri on vapaaehtoistyöntekijä Sirpa Kinnari
Seurakuntakeskuksessa on lähetyksen myyntipöytä, johon voit tuoda myytäväksi käsitöitä tai ostaa niitä itse.
Nimikkokohteiden hyväksi järjestetään juhannusjuhla Kalliopirtillä 22.6. ja kesälaulajaisia ympäri Kärkölää.

Hollolan kantaseurakunta

Missiokammarin toiminta ja kantaseurakunnan eläkeikäisten kerhojen toiminta