Lähetystyö.

Lähetystyö

Seurakunnassa pidetään lähetystilaisuuksia ja lähetyspiirejä eri puolilla seurakuntaa.

Koko seurakunnan lähetyspäivä 22.10.2022 Kuhmoisisssa seurakuntakodilla klo 11-15. Aiheena lähetys nykypäivänä. Vieraana Elina ja Juha Lind, Nepal. Kaikille avoin lähetystyöstä kiinnostuneille. Ohjelma klo 11 lounas, klo 12 aiheeseen liittyvää ohjelmaa klo 14.30 ehtoollishartaus ja matkaan lähettäminen. Ilmoittautuminen 15.10. mennessä katja-margit.takatalo@evl.fi / 050 539 0964.

Keväällä 2023 koko seurakunnan Afrikkalainen lähetysmessu, syksyllä 2023 lähetyspäivä Kärkölässä.  Kesällä kesälaulajaisia ja lähettivierailuja ympäri seurakuntaa lähetyksen hyväksi.

Osana kansainvälistä vastuunkantoa Hollolan seurakunnalla on myös ystävyysseurakuntatoimintaa.

>Lähetystyön ja kansainvälisen vastuun sivu

Lähetystyön säännöllistä toimintaa

Tarkat kokoontumisajankohdat näet tapahtumakalenterista. Lisätietoja lähetystyön toiminnasta Hollolan kantaseurakunnassa verkkosivuilta.

Hollola

Kantaseurakunnan lähetystyön keskustelupiiri  Kausi on päättynyt, piiri on kesätauolla. Syyskausi alkaa syyskuussa, ja kokoontumispaikaksi palautuu Missiokammari. Ajankohdat pävittyvät verkkosivuille tapahtumakalenteriin. Piirin ohjelma koostuu nimikkotyön kuulumisista, yhteisestä keskustelusta, hartaudesta ja päiväkahvista. Mahdollisuus myös yhdessä ideoida ja toteuttaa käsitöitä valmiiksi hankituista materiaaleista Missiokammarin myyntituotteiksi. Tervetuloa mukaan. Lisätietoja Maaria Lumiaho.

Missiokammari on Hollolan kantaseurakunnan lähetys- ja vapaaehtoistyön keskus. Siellä kokoontuvat lähetyspiirin lisäksi esim. Viron ystävyysseurakunta Kosen ystävät.

Hämeenkoski

Lähetyksestä läheisesti -iltoja Ystävänkulmassa.

Kärkölä

Järvelän seurakuntakeskuksessa lähetyksen myyntipöyät, johon voit tuoda myytäväksi käsitöitä tai ostaa niitä itse lähetyksen hyväksi.
Lähetykselle kerätään varoja myyjäisten ja tapahtumien yhteydessä esim. Kirkonkylän markkinat, joulunavausmyyjäiset jne. Toivon tiistain lounas.

Hollolan kantaseurakunta

Missiokammarin toiminta ja kantaseurakunnan eläkeikäisten kerhojen toiminta