Lähetystyö.

Lähetystyö

Seurakunnassa pidetään lähetystilaisuuksia ja lähetyspiirejä eri puolilla seurakuntaa. Lisäksi järjestetään säännöllisesti myyjäisiä sekä muita tapahtumia.

Osana kansainvälistä vastuunkantoa Hollolan seurakunnalla on myös ystävyysseurakuntatoimintaa.

>Lähetystyön ja kansainvälisen vastuun sivu

Lähetystyön säännöllistä toimintaa

Tarkat kokoontumisajankohdat näet tapahtumakalenterista. Lisätietoja lähetystyön toiminnasta Hollolan kantaseurakunnassa verkkosivuilta.

Hollola

Lähetyspiiri on kevätkauden toimintatauolla.

Yleensä piiri kokoontuu Missiokammarilla ryhmähuoneessa toimintakaudellaan lähes viikoittain maanantaisin klo 12-13. Toimintakausi  lokakuusta toukokuulle. Tervetuloa kuulemaan nimikkotyön kuulumisia ja keskustelemaan. Mahdollisuus myös yhdessä ideoida ja toteuttaa käsitöitä valmiiksi hankituista materiaaleista Missiokammarin myyntituotteiksi.

Missiokammari on kesäkauden toimintatauolla.

Hollolan kantaseurakunnan lähetys- ja vapaaehtoistyön keskus. Siellä kokoontuvat lähetyspiirien lisäksi esim. Viron ystävyysseurakunta Kosen ystävät.

Hämeenkoski

Lähetyksestä läheisesti -iltoja Ystävänkulmassa.

Kärkölä

Kärkölän lähetyssihteeri on vapaaehtoistyöntekijä Sirpa Kinnari
Seurakuntakeskuksessa on lähetyksen myyntipöytä, johon voit tuoda myytäväksi käsitöitä tai ostaa niitä itse.
Nimikkokohteiden hyväksi järjestetään juhannusjuhla Kalliopirtillä 22.6. ja kesälaulajaisia ympäri Kärkölää.

Hollolan kantaseurakunta

Missiokammarin toiminta ja kantaseurakunnan eläkeikäisten kerhojen toiminta

Olen tavoitettavissa parhaiten ma ja ti klo 10-12 Missiokammarissa sekä puhelimitse. Missiokammari, Rakentajantie 8, 15870 Hollola.