Päiväkerhot

Päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta alle kouluikäisille lapsille. Ohjaajina toimivat koulutetut lastenohjaajat.

Päiväkerho on seurakunnan palvelua ja avointa varhaiskasvatusta pikkulapsiperheille. Päiväkerhot tarjoavat monipuolista kerhotoimintaa  3-6 vuotiaille lapsille ja kokoontuvat 1-2 kertaa viikossa 3 tunnin ajaksi. Päiväkerhoissa leikitään ja lauletaan, liikutaan ja askarrellaan sekä hiljennytään hartaushetkessä. Päiväkerhossa iloitaan ja eletään todeksi kristillisiä perinteitä sekä arvomaailmaa ja kasvetaan yhdessä tuntemaan Jumalaa.

Päiväkerhoja ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat. Kerhot ovat maksuttomia. Etusijalla ovat Hollolan seurakunnan jäsenet ja kotihoidossa olevat lapset.

Päiväkerhoon voi ilmoittautua myös toimintakauden aikana, jos ryhmissä on tilaa uusille lapsille

Kerhopaikkoja:

Hollola

Sovituksenkirkko, Keskuskatu 2
Vanha Pappila, Särkantie 1

Vesikansa

Vesikansan seurakuntakoti, Paimelantie 51.

Hämeenkoski

Hämeenkosken tupa, Toijalantie 11.

Kuhmoinen-Padasjoki

(Kuhmoisten seurakuntakoti, Kirkkotie 1)

Padasjoen seurakuntakoti , Uimalantie 1

Kärkölä

Kärkölän seurakuntakeskuksessa, Sammalistontie 1.

Lattiakuvahartaus kadonneesta lampaasta.
Päiväkerhohartaus
Neljä päiväkerholaista laskevat mäkeä peräkkäin.
Päiväkerholaiset mäenlaskussa

varhaiskasvatuksen ohjaaja