Kouluikäisten elämää seurakunnassa

Tuemme 7-14 -vuotiaiden lasten seurakuntalaisuutta ja kasvua kristillisessä uskossa tarjoamalla monipuolista toimintaa, joka on saavutettavissa ja avointa kaikille.

Tällaisia toimintoja ovat mm. kerhot, Kaakaokornerit ja leirit sekä kouluyhteistyö, jossa tavoitteenamme on tarjota ikätasolle sopivaa toimintaa. Seurakuntalaisuutta tukemassa ovat työntekijöiden lisäksi monet vapaaehtoiset: kerhonohjaajat, isoset ja perheet.

Tarkempia tietoja säännöllisestä toiminnastamme pääset lukemaan sivunavigaation kautta.

Lisäksi ilmoitamme tapahtumista tapahtumakalenterissa.

Turvallisesti yhdessä

Lähtökohtamme on järjestää kaikella tavalla turvallista toimintaa. Koronaviruksen aikana toimimme viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Mahdollisista muutoksista tai toiminnan peruuntumisesta tiedotamme viipymättä ja lähetämme ilmoittautuneille erillisen tiedon asiasta.

Alfapet -lautapeli, johon on kirjoitettu Parinpelto, leiri, wou, jee, kerho, kivaa, srk, sovitus, retkiä, kamu

Johtava nuorisotyönohjaaja (virkavapaalla 30.9.2022 saakka)
Vesikansan alue
vs. nuorisotyönohjaaja