Kouluikäisten elämää seurakunnassa

Tuemme 7-14 -vuotiaiden lasten seurakuntalaisuutta ja kasvua kristillisessä uskossa tarjoamalla monipuolista toimintaa, joka on saavutettavissa ja avointa kaikille.

Tällaisia toimintoja ovat mm. kerhot, leirit ja retket sekä kouluyhteistyö, jossa tavoitteenamme on tarjota ikätasolle sopivaa toimintaa. Seurakuntalaisuutta tukemassa ovat työntekijöiden lisäksi monet vapaaehtoiset: kerhonohjaajat, isoset ja perheet.

Tarkempia tietoja säännöllisestä toiminnastamme voit lukea vasemmassa reunassa olevasta sivunavigaatiosta.

Lisäksi tapahtumista ilmoitamme tapahtumakalenterissa.

Turvallisesti yhdessä

Lähtökohtamme on järjestää kaikella tavalla turvallista toimintaa. Koronaviruksen aikana toimimme viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Mahdollisista muutoksista tai toiminnan peruuntumisesta tiedotamme viipymättä ja lähetämme ilmoittautuneille erillisen tiedon asiasta. Syksyllä 2020 emme järjestä retkitoimintaa.

Alfapet -lautapeli, johon on kirjoitettu Parinpelto, leiri, wou, jee, kerho, kivaa, srk, sovitus, retkiä, kamu

Johtava nuorisotyönohjaaja
Vesikansan alue