Kärkölän seurakuntakeskus

Sammalistontie 1, 16600 Järvelä (Kärkölä)
Seurakuntatoimisto: 050 3725 030 tai (03) 871 5800

Seurakuntatoimisto avoinna ma-pe klo 9-11 ja 12-14. Seurakuntatoimisto suljettu ke 29.8.2018.

Kärkölän seurakuntakeskus

Seurakuntakeskuksessa on molempien pappien ja kanttorin työhuoneet, seurakuntatoimisto, diakoniatoimisto ja vastaanotto, nuorisotyön- sekä lapsi- ja perhetyön toimistot. Päivä- ja perhekerholla,  nuorilla, partiolaisilla, aikuisilla sekä kirkko- ja lapsikuorolla on säännöllistä toimintaa seurakuntakeskuksessa.
Kokoukset sekä kappeliseurakunnan juhlatilaisuudet pidetään pääsääntöisesti seurakuntakeskuksessa.

Kirkkotilaksi vihityssä seurakuntasalissa järjestetään talvikautena kuukauden toisena sunnuntaina  jumalanpalvelus.

Ulkopuoliset voivat myös varata tiloja juhlia ja muita tilaisuuksia varten.
Seurakuntasalissa on n. 60 paikkaa ja kokoustila/kahviossa n. 90 paikkaa, yhteensä paikkoja on n. 150.

Arkkitehtitoimisto  Eero Askolin & Co suunnittelema seurakuntakeskus vihittiin käyttöönsä maaliskuussa 1986.
Patinoitu ja kiillotettu pronssireliefi on kuvanveistäjä Heikki Varjan v. 1986 valmistama, nimeltään "Älkää peljätkö". Reliefi kuvaa Jeesuksen opetuslapsia myrskyssä.

Sammalistontie 1, 16600 Järvelä (Kärkölä)

Yhteislaulua

Yhteislaulua seurakuntakeskuksella, Mummon kammarissa.
Aloituskerta 23.8. klo 13 alken

Sammalistontie 1, 16600 Järvelä (Kärkölä)

Avoimet ovet seurakuntakeskuksessa

Tervetuloa seurakuntakeskukseen lepäämään, olemaan, lukemaan, jutustelemaan, kahvittelemaan.... Ovet ovat avoinna joka maantai jokaiselle tulijalle!