Hartaudet

Aikuisille ja eläikäisille suunnattujen hartauksien lisäksi seurakunnassa pidetään muitakin hartauksia, joista lisätietoa löytyy Jumalanpalvelukset ja uskonelämä -sivulta.

Tarkemmat ajankohdat näkyvät tapahtumakalenterissa.

Hollolan kantaseurakunta

Hollolan kantaseurakunnan diakoniatyöntekijät ja diakoniapappi toimivat yhteyshenkilöinä Hollolassa sijaitseviin hoivakoteihin. He pitävät hartauksia ja tarjoavat tukeaan asukkaiden elämässä. Voit olla heihin yhteydessä ja pyytää hartaushetkeä tai juttutuokiota. Työntekijöiden yhteystiedot näet tämän sivun alalaidasta.

Onnenkoto / Eija Karlsson vs.

Terveyskeskuksen osastot 1 ja 2 / Anne Hakkarainen

Huili ja Veteraanitalo / Virve Valkeavuori

Mainiokoti Vilja ja Pellavakoti / Pia Rantatupa

Helmikoti / Nina Helisten-Kerkelä

Tiilikartano / Nina Helisten-Kerkelä

Kärkölä

Nerolan palvelutalo / Pirkko Haapakka, hartauksista vastaa Katja-Margit Takatalo

Tammikoto / Pirkko Haapakka, hartauksista vastaa Katja-Margit Takatalo

Erkkilä / Pirkko Haapakka, hartauksista vastaa Katja-Margit Takatalo

Pengerkosken hoivakoti / Pirkko Haapakka, hartauksista vastaa Katja-Margit Takatalo

Padasjoki

Eläkeläisten päivätoiminnan hartaus

Hetki rukoukselle kirkossa

Hartaushetki vuodeosastolla

Lähimmäistupahartaus

Hartaushetki Pihlajakodissa

Hartaushetki Visapuiston palvelukeskuksessa

Hollolan kantaseurakunta

Olen maaseutualueen diakoniatyöntekijä. Voit olla yhteydessä minuun kaikenlaisissa mieltäsi painavissa elämänkysymyksissä. Soita ja sovi tapaaminen kotiisi tai vastaanotolleni.

Johtava diakoniatyöntekijä
Hollolan kantaseurakunta

Lähiesimies, yleinen diakonia, yhteisvastuukeräyksen vastuuhenkilö, Kirkon Ulkomaanavun yhteyshenkilötyö

Nimikkotaloni ovat Huili, Pellavakoti ja Veteraanitalo. Olen tavoitettavissa parhaiten paikan päällä ja puhelimitse tiistaina ja torstaina klo 11-12. Ota rohkeasti yhteyttä! http://blogit.kirkonseutu.fi/virvevalkeavuori/