Ryhmät ja piirit

Seurakunnassa järjestetään monenlaisia ryhmiä ja piirejä, johon ovat tervetulleita aikuiset ja eläkeikäiset. Tarkat kokoontumisajankohdat ja -paikat näet tapahtumakalenterista.

Hollolan kantaseurakunta

Aikuistyön kasvuryhmä

Lähellä ihmistä - kasvua keskeneräisenä

Missiokammarilla  joka toinen ma klo 17.30-19.00 alkaen 9.9.

Käytämme Perheniemen opiston työkirjaa.

Työskentely on luottamuksellista ja siihen on ilmoittauduttava vetäjälle etukäteen.

Ilmoittaudu etukäteen 2.-5.9, mutta voi tulla mukaan myös kesken työsketelyn.

Ilmoittaudu Marjolle p. 044 5246194 tai Marjatalle p. 0400 883482.

Ryhmää vetävät Perheniemen Opiston ryhmäkoulutuksen saaneet

Leila Marttila ja Marjatta Kanth-Ruusunen.

Ryhmä on aikuistyön ryhmä ja osallistuminen on ilmaista.

Hämeenkoski

Ystävänkulman piiri kokoontuu kerran viikossa. Lisätietoja voi kysyä diakoniatyöntekjiä Eila Kamppiselta (yhteystiedot alhaalla).

Kärkölä

Äiti Teresa -käsityöpiirissä neulotaan peittoja, nuttuja ja sukkia sekä rullataan sidetarpeita Kalkuttaan Äiti Teresasisarten ylläpitämään keskukseen. Voit auttaa diakoniatyötä myös neulomalla ja osallistumalla kirpputorityöhön. Tervetuloa mukaan kaikki käsitöistä pitävät uudet ja vanhat piiriläiset omien taitojen kanssa! Lisätietoja antaa diakoniatyöntekijä Pirkko Haapakka (yhteystiedot alhaalla).

Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 JÄRVELÄ

Diakoniatoimistossa otetaan vastaan kesäkuun aikana vauvan hyvä kuntoisia ja puhtaita vaatteita ja leluja kahdelle vauvaperheelle.

Hollolan kantaseurakunta Vesikansan alue
Paimelantie 51, Kalliola
 Vesikansa

Olen diakoniatyöntekijä. Toimin 1.1.2020 lähtien Vesikansan alueella kaikissa auttamiseen liittyvissä asioissa.

Tavoitettavissa parhaiten puhelimitse p. 040 762 6874.  Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämäntilanteissa, etsitään yhdessä ratkaisuja.