Ryhmät ja piirit

Seurakunnassa järjestetään monenlaisia ryhmiä ja piirejä, johon ovat tervetulleita aikuiset ja eläkeikäiset. Tarkat kokoontumisajankohdat ja -paikat näet tapahtumakalenterista.

Seuraamme korona-rajoituksia! Seurakunta suosittelee kasvomaskien käyttöä seurakunnan tiloissa. Ryhmämme kokoontuvat turvallisesti tiloissa, jossa välimatkoja on helpompi noudattaa. Ota maski mukaan!

Jos et ole varma, onko tapaamista, kysy työntekijältäsi tai yhteyshenkilöltäsi.

Hollolan kantaseurakunta

Kristityn kasvuryhmä, Lähellä ihmistä - kasvua keskeneräisenä!

Missiokammarin remontin vuoksi kokoonnumme Sovituksenkirkon Mooseksessa

joka toinen (parillinen viikko) ma klo 17.30-19.00

Perheniemen Opiston työkirjan pohjalta toimiva vertaisryhmä kristitylle! Ryhmä on ilmainen ja työskentely on luottamuksellista.

Ryhmää vetävät Perheniemen Opiston ryhmäkoulutuksen saaneet Leila Marttila ja Marjatta Kanth-Ruusunen

kevät 2022

Lähellä ihmistä kevään tapaamiset

21.2.  7.3.  21.3.  4.4.  2.5.  16.5.  30.5.

Tähän ryhmään on hyvä ilmoittautua etukäteen. Lisätietoja Marjolta p. 044 5246194.

Hämeenkoski

Ystävänkulman piiri kokoontuu kerran viikossa. Lisätietoja voi kysyä diakoniatyöntekjiä Eila Kamppiselta (yhteystiedot alhaalla).

Kärkölä

Äiti Teresa -käsityöpiirissä neulotaan peittoja, nuttuja ja sukkia sekä rullataan sidetarpeita Kalkuttaan Äiti Teresasisarten ylläpitämään keskukseen. Voit auttaa diakoniatyötä myös neulomalla ja osallistumalla kirpputorityöhön. Tervetuloa mukaan kaikki käsitöistä pitävät uudet ja vanhat piiriläiset omien taitojen kanssa! Lisätietoja antaa diakoniatyöntekijä Pirkko Haapakka (yhteystiedot alhaalla).

Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 JÄRVELÄ
Hollolan kantaseurakunta Vesikansan alue
Paimelantie 51, Kalliola
 Vesikansa

Olen diakoniatyöntekijä. Toimin 1.1.2020 lähtien Vesikansan alueella kaikissa auttamiseen liittyvissä asioissa.

Tavoitettavissa parhaiten puhelimitse p. 040 762 6874.  Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämäntilanteissa, etsitään yhdessä ratkaisuja.