Ryhmät ja piirit

Seurakunnassa järjestetään monenlaisia ryhmiä ja piirejä, johon ovat tervetulleita aikuiset ja eläkeikäiset. Tarkat kokoontumisajankohdat ja -paikat näet tapahtumakalenterista.

Seuraamme korona-rajoituksia! Voit käyttää maskia, jos itse haluat.

Jos et ole varma, onko tapaamista, kysy työntekijältäsi tai yhteyshenkilöltäsi.

Hollolan kantaseurakunta

Lähellä ihmistä - avoin hengellinen keskustelupiiri!

Missiokammarilla joka toinen (parillinen viikko) ma klo 17.30-19.00

Perheniemen Opiston työkirjan pohjalta toimiva kasvuryhmä kristitylle! Ryhmän työskentely on luottamuksellista.

Ryhmää vetävät Perheniemen Opiston ryhmäkoulutuksen saaneet Leila Marttila ja Marjatta Kanth-Ruusunen.

Kysy lisää Marjolta p. 044 524 6194.

Kevät 2023

Lähellä ihmistä kevään tapaamiset

23.1.  6.2.   20.2.   6.3.   20.3.   3.4.   17.4.   15.5.

Tähän ryhmään on hyvä ilmoittautua etukäteen Leilalle, Marjatalle tai Marjolle. Lisätietoja Marjolta p. 044 5246194.

Hämeenkoski

Ystävänkulman piiri kokoontuu kerran viikossa. Lisätietoja voi kysyä diakoniatyöntekjiä Eila Kamppiselta (yhteystiedot alhaalla).

Kärkölä

Äiti Teresa -käsityöpiirissä neulotaan peittoja, nuttuja ja sukkia sekä rullataan sidetarpeita Kalkuttaan Äiti Teresasisarten ylläpitämään keskukseen. Voit auttaa diakoniatyötä myös neulomalla ja osallistumalla kirpputorityöhön. Tervetuloa mukaan kaikki käsitöistä pitävät uudet ja vanhat piiriläiset omien taitojen kanssa! Lisätietoja antaa diakoniatyöntekijä Pirkko Haapakka (yhteystiedot alhaalla).

Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 JÄRVELÄ
Hollolan kantaseurakunta Vesikansan alue
Paimelantie 51, Kalliola
 Vesikansa

Aloitan Missiokammarilla 1.2.2023

Olen diakoniatyöntekijä. Toimin 1.2.2023 alkaen Missiokammarin työntekijänä, kehitysvamma- ja omaishoitajatyössä.

Tavoitettavissa parhaiten puhelimitse p. 040 762 6874.  Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämäntilanteissa, etsitään yhdessä ratkaisuja.