Kirkkokuorot

Hollolan kirkkokuoro

Hollolan Kirkkokuoro on kolmiääninen sekakuoro, jonka pääasiallinen tehtävä on juhlistaa messujen musiikkia. Moniäänisyydestä johtuen uusille laulajille pidetään koelaulu.

Kuoro esiintyy myös muissa seurakunnan tilaisuuksissa sekä käy mm. vierailukäynneillä palvelutaloissa. Kuoro osallistuu myös Kirkkomusiikkipiirin laulujuhlille sekä valtakunnallisille Kirkon musiikkijuhlille.

Kirkkokuoron laulajat ovat hyvin sitoutuneita ja kuoron luonteeseen kuuluukin runsas osallistuminen sekä harjoituksiin että esiintymisiin. Jos moniäänisyys tuntuu liian vaativalta, Hollolassa on myös yksiääninen Ylistyskuoro sekä Laulupiiri, josta lauluharrastuksen voi aloittaa.

Kuoroa johtaa Sinikka Pitkänen (yheteystiedot alhaalla). Harjoitukset ovat viikottain Sovituksenkirkon Musiikkihuoneessa torstaisin klo 18-20.

Hämeenkosken kirkkokuoro

Hämeenkosken kirkkokuoro ry on kolmiäänen (SAB) kuoro, joka kokoontuu harjoituksiin Hämeenkosken Seurakuntatuvalle. Kirkkokuoro elää ja hengittää kirkkovuotta eli sen vakio-ohjelmaa ovat muun muassa joulun ja pääsiäisen laulut. Olemme mukana elävöittämässä kappeliseurakunnan jumalanpalveluselämää noin kerran kuukaudessa (lukuunottamatta kesää). Ohjelmisto on monipuolista,  laulut ovat peräisin sekä vanhojen mestareiden että nuoremman polven taitajien kynistä. Kuoro kuuluu Lahden kirkkomusiikkipiiriin.

Leppoisaan porukkaan mahtuu lisää laulajia. Jos tunnet vetoa mukaan, ota yhteyttä Johanna-kanttoriin 044 5246 186, laita sähköpostia johanna.k.huovinen@evl.fi tai tule katsomaan kuoroa sen meininkiä harjoituksiin Seurakuntatuvalle.

Kirkkokuoro harjoittelee torstaisin klo 18-20 Hämeenkosken seurakuntatuvalla.

Kärkölän kirkkokuoro

Kiinnostaako moniääninen kuorolaulu? Haluatko kehittyä laulajana? Haluatko musisoida kivassa porukassa? Tule mukaan Kärkölän kappeliseurakunnan kirkkokuoroon!

Kuorossa laulaminen on antoisa, virkistävä ja kehittävä harrastus. Monipuolinen ohjelmisto rikastuttaa lauluharrastusta ja mukavassa porukassa on helppo olla mukana. Kärkölän kirkkokuoron tarkoituksena on kehittää, ylläpitää ja rikastuttaa seurakunnan jumalanpalveluselämää musiikillisin keinoin.

Kärkölän kirkkokuoro laulaa 3-4 äänistä ohjelmistoa. Kokoonnumme harjoituksiin viikoittain ja esiinnymme noin kerran kuukaudessa messuissa, konserteissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa.

Kärkölän Kirkkokuoro ry. kuuluu Lahden Kirkkomusiikkipiiriin. Kuoro on Suomen Kirkkomusiikkiliiton jäsen. Kuoron puheenjohtajana toimii Marja-Liisa Tapanila, sihteerinä Matti Honkasalo ja taiteellisena johtajana Kirsi Skantz-VIljakainen.

Kärkölän Kirkkokuoro harjoittelee torstaisin klo 18.30-20.30 Järvelän seurakuntakeskuksessa. Syyskauden aloitamme 5.9.2019.

Kuoroa johtaa kanttori Kirsi Skantz-Viljakainen. Uusia laulajia otetaan kaikkiin ääniin. Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä p. 0505593148 / kirsi.skantz-viljakainen@evl.fi tai tule seuraamaan harjoituksiamme. Nuotinlukutaitoa tai aiempaa kuoroharrastusta ei edellytetä. Moniäänisyydestä johtuen uusille laulajille pidetään koelaulu. Tervetuloa mukaan kaikki sekakuoromusiikin ystävät!

Kuhmoinen-Padasjoen kirkkokuorot

Kuhmoisten kirkkokuoro on perustettu v. 1935 ja rekisteröity v. 1955. Kuoro kuuluu SKML:n Lahden kirkkomusiikkipiiriin. Tervetuloa!

Kuhmoisten kirkkokuoro harjoittelee Kuhmoisten seurakuntakodin 7. taivaassa. Kuoroa johtaa kanttori Hannele Erola.

Padasjoen kirkkokuoro on tarkoitettu kaikille kuorolaulusta kiinnostuneille. Laulamme 3- ja 4-äänistä hengellistä ohjelmistoa. Avustamme messussa noin kerran kuukaudessa. Teemme yhteistyötä lähiseudun kirkkokuorojen kanssa ja osallistumme Päijät-Hämeen kirkkomusiikkipiirin toimintaan.

Harjoittelemme seurakuntakodilla (Uimalantie 2) torstaisin klo 18.30-20.15. Kuoroa johtaa kanttori Juha Nurmi (yhteystiedot alhaalla). Lisätietoja voi kysellä myös kuoron puheenjohtaja Paavo Rantaselta (050-336 5176, paavo.s.rantanen@hotmail.com). Toimintaan osallistuminen on ilmaista. Tervetuloa tutustumaan mukavaan joukkoomme!

Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta
Kirkkotie 1 A
17800 Kuhmoinen
Hämeenkosken kappeliseurakunta
Asikkalantie 2
16800 Hämeenkoski

vapaapäivät yleisimmin ma-ti

Musiikkiryhmät Hämeenkoskella:

Hämeenkosken kirkkokuoro, Lauluryhmä Ikäiset, Tuomaslaulajat ja -soittajat, MetriO, Duo JohanHeliC

Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta
Puistotie 12
17500 Padasjoki
Johtava kanttori

Kanttorin virkatehtävien lisäksi musiikkityön lähiesimies.

Musiikkiryhmät:

Kirkkokuoro, harjoitukset torstaisin klo 18-20 Sovituksenkirkon musiikkihuoneessa.
3-ääninen sekakuoro, laulukoe uusille laulajile. Kuoro koostuu vapaaehtoistoimijoista ja palvelee Hollolan seurakunnan tilaisuuksissa.

Hengellinen laulupiiri joka toinen torstai klo 14-15 Sovituksenkirkon musiikkihuoneessa.
Laulamme laulamisen ilosta - ei esiintymisiä.

Laulavat Veljet -veteraanikuoro (http://sites.google.com/site/laulavatveljet)

Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 JÄRVELÄ