Toimintaa naisten kesken

Seuraamme korona-rajoituksia! Kokoonnumme tilassa, jossa on tilaa istua turvaväleillä. Maskia voi käyttää, jos haluaa. Ota oma maski mukaan!

Jos et ole varma, onko tapaamista, kysy Marjolta.

Hollolan kantaseurakunta

Naisten ryhmissä kokoonnumme keskustelemaan päivän aiheesta oman elämänkokemuksen kautta ja jaamme samalla toistemme iloja ja suruja. Pyrimme pohtimaan kaikkea mahdollisimman avoimesti ja ihmetellen, antaen tilaa erilaisille ajatuksille ja mielipiteille.

Keskustelumme ovat luottamuksellisia, mutta jokainen voi itse päättää, kuinka paljon haluaa itse omista kokemuksistaan kertoa. Keskustelun päätteeksi rukoilemme toistemme ja esirukoustoiveiden mukaan.

Ryhmät ovat avoimia eli voit tulla, kun pääset tai kun jokin aihe sinua kiinnostaa. Olet tervetullut!

Naiset Lähteellä sunnuntaisin klo 16-17.30 Sovituksenkirkolla.

Kokoonnumme Mooseksessa, tai viereisessä suuremmassa tilassa.

Jos väkeä on enemmän kuin 10, käytämme isompaa tilaa, jossa voi jakaa ryhmän 10 hengen ryhmiin ja istua sen mukaan (kuten jumalanpalveluksissa).

Syksy 2022

18.9. Aloitamme syksyä

23.10. teemme retken Kuhmoisiin, jumalanpalvelukseen ja Papinsaaren kappeliin sekä tapaamme Kuhmoisten naisia.

Ilmoittautuminen nettiin tai kirkkoherranvirastoon. Ohjeet tulevat lähempänä.

13.11.

11.12.

Naisten takkaillat torstaisin klo 18-19.30 Sovituksenkirkon Mooses-tilassa

Takkahuoneen remontin vuoksi jätämme saunan väliin ja kokoonnumme Mooses-tilassa.

Syksy 2022

25.8.

22.9.

20.10.

24.11.

15.12.

Tämän vuoden naisten retkipäivä on tuo retki Kuhmoisiin.

Aikuisten pappi Marjo Kortelainen on tavoitettavissa p. 044 5246194 tai

marjo.kortelainen(at)evl.fi

TULE ROHKEASTI MUKAAN MEIDÄN NAISTEN JOUKKOON!

Pappi

Aikuistyön ja kylien pappi

Aikuistyö, naisten ja miesten ryhmät, kylät ja raamattupiirit.

Hollolan kantaseurakunta

Missiokammarin toiminta ja kantaseurakunnan eläkeikäisten kerhojen toiminta