Toimintaa naisten kesken

Veljeni, sisareni!
Se, mikä meissä on samaa, rohkaisee minua.
Se, mikä meissä on erilaista, auttaa meitä ymmärtämään elämää ja toisiamme.

Hollolan kantaseurakunta

Hollolan kantaseurakunnan aikuistyöstä lisätietoa antaa pappi Marjo Kortelainen (yhteystiedot alhaalla), ellei ryhmän tiedoissa muuta yhteyshenkilöä nimetä.

Naisten ryhmissä kokoonnumme keskustelemaan päivän aiheesta oman elämänkokemuksen kautta ja jaamme samalla toistemme iloja ja suruja. Pyrimme pohtimaan kaikkea mahdollisimman avoimesti ja ihmetellen, antaen tilaa erilaisille ajatuksille ja mielipiteille.

Keskustelumme ovat luottamuksellisia, mutta jokainen voi itse päättää, kuinka paljon haluaa itse omista kokemuksistaan kertoa. Keskustelun päätteeksi rukoilemme toistemme ja esirukoustoiveiden mukaan.

Ryhmät ovat avoimia eli voit tulla, kun pääset tai kun jokin aihe sinua kiinnostaa. Olet tervetullut!

NAISET LÄHTEELLÄ ja NAISTEN TAKKAILLAT ja KEVÄÄN RETKIPÄIVÄ ON TÄMÄN KEVÄÄN OSALTA PERUTTU KORONA-TILANTEEN VUOKSI.

SISARENI, EMME MENETÄ TOIVOAMME EMMEKÄ TOISIAMME! OLEMME YHDESSÄ KRISTUKSEN RUUMIS, ELÄVÄ SEURAKUNTA,

JA ELÄMME YLÖSNOUSSEEN SEURASSA TOISISTAMME HUOLEHTIEN JA ITSESTÄMME HYVÄÄ HUOLTA PITÄEN!

PSALMI 121 MATKALAULU

MINÄ NOSTAN SILMÄNI VUORIA KOHTI: MISTÄ TULEE MINULLE APU?

APU MINULLE TULEE HERRALTA, JOKA ON TEHNYT TAIVAAN JA MAAN.

HÄN EI SALLI MINUN JALKANI HORJUA, SINUN VARJELIJASI EI TORKU.

KATSO, HÄN, JOKA ISRAELIA VARJELEE, EI TORKU EIKÄ NUKU.

HERRA ON SINUN VARJELIJASI, HERRA ON SUOJAAVA VARJOSI SINUN OIKEALLA PUOLELLASI.

EI POLTA SINUA AURINKO PÄIVÄLLÄ EIKÄ KUUNVALO YÖLLÄ.

HERRA VARJELEE SINUT KAIKESTA PAHASTA, HÄN VARJELEE SINUN SIELUSI.

HERRA VARJELEE SINUN LÄHTEMISESI JA TULEMISESI, NYT JA IANKAIKKISESTI.

Aikuistyön pappi Marjo Kortelainen on tavoitettavissa p. 044 5246194 tai

marjo.kortelainen(at)evl.fi

TULE ROHKEASTI MUKAAN MEIDÄN NAISTEN JOUKKOON!

Kysy lisää aikuistyön pappi Marjo Kortelainen p. 044 5246194, marjo.kortelainen(at)evl.fi

Pappi

Aikuistyön ja kylien pappi

Aikuistyö, naisten ja miesten ryhmät, kylät ja raamattupiirit.

Hollolan kantaseurakunta

Missiokammarin toiminta ja kantaseurakunnan eläkeikäisten kerhojen toiminta

Olen tavoitettavissa parhaiten ma ja ti klo 10-12 Missiokammarissa sekä puhelimitse. Missiokammari, Rakentajantie 8, 15870 Hollola.