Toimintaa naisten kesken

Veljeni, sisareni!
Se, mikä meissä on samaa, rohkaisee minua.
Se, mikä meissä on erilaista, auttaa meitä ymmärtämään elämää ja toisiamme.

Hollolan kantaseurakunta

Hollolan kantaseurakunnan aikuistyöstä lisätietoa antaa pappi Marjo Kortelainen (yhteystiedot alhaalla), ellei ryhmän tiedoissa muuta yhteyshenkilöä nimetä.

Naisten ryhmissä kokoonnumme keskustelemaan päivän aiheesta oman elämänkokemuksen kautta ja jaamme samalla toistemme iloja ja suruja. Pyrimme pohtimaan kaikkea mahdollisimman avoimesti ja ihmetellen, antaen tilaa erilaisille ajatuksille ja mielipiteille.

Keskustelumme ovat luottamuksellisia, mutta jokainen voi itse päättää, kuinka paljon haluaa itse omista kokemuksistaan kertoa. Keskustelun päätteeksi rukoilemme toistemme ja esirukoustoiveiden mukaan.

Ryhmät ovat avoimia eli voit tulla, kun pääset tai kun jokin aihe sinua kiinnostaa. Olet tervetullut!

NAISET LÄHTEELLÄ

Naiset lähteellä kokoontuu kerran kuukaudessa joka kuun alkupuolella oleva sunnuntai klo 16-17.30 Sovituksenkirkon takkahuoneessa.

12.1. Pohdimme virren Enkeli taivaan (virsi 21) taustaa ja tarinaa (mm. kirja piispa Eero Huoviselta)

9.2.

8.3.

5.4.

3.5.

NAISTEN TAKKAILLAT

Torstaisin, kuun lopulla, klo 18.00-19.30 Sovituksenkirkon takkahuone,

sauna on valmiina jo 17.30

23.1. Lempirunoni. Tuo tullessasi joku runo, josta pidät.

20.2.

19.3.

23.4.

Naisten retkipäivä su 31.5.

Retkikohde on vielä avoin.

Naisten toiminnasta voi kysyä lisää, aikuistyön pappi Marjo Kortelainen p. 044 5246194 tai

marjo.kortelainen(at)evl.fi

TULE ROHKEASTI MUKAAN MEIDÄN NAISTEN JOUKKOON!

Kysy lisää aikuistyön pappi Marjo Kortelainen p. 044 5246194, marjo.kortelainen(at)evl.fi

Pappi

Aikuistyön ja kylien pappi

Aikuistyö, naisten ja miesten ryhmät, kylät ja raamattupiirit.

Hollolan kantaseurakunta

Missiokammarin toiminta ja kantaseurakunnan eläkeikäisten kerhojen toiminta.

Olen tavoitettavissa parhaiten ma ja ti klo 10-12 Missiokammarissa sekä puhelimitse. Missiokammari, Rakentajantie 8, avoinna yleensä ma-pe klo 10-14.