Toimintaa naisten kesken

Hollolan kantaseurakunta

Naisten ryhmissä kokoonnumme keskustelemaan päivän aiheesta oman elämänkokemuksen kautta ja jaamme samalla toistemme iloja ja suruja. Pyrimme pohtimaan kaikkea mahdollisimman avoimesti ja ihmetellen, antaen tilaa erilaisille ajatuksille ja mielipiteille.

Keskustelumme ovat luottamuksellisia, mutta jokainen voi itse päättää, kuinka paljon haluaa itse omista kokemuksistaan kertoa. Keskustelun päätteeksi rukoilemme toistemme ja esirukoustoiveiden mukaan.

Ryhmät ovat avoimia eli voit tulla, kun pääset tai kun jokin aihe sinua kiinnostaa. Olet tervetullut!

Naisten retki Tuusulan Lottamuseoon ja Järvenpään kulttuurimaisemaan su 26.5.2024!

Lähtö Sovituksenkirkolta klo klo 9, paluu n. 17.

Matkaan voi ilmoittautua kirkkoherranvirastoon ma-to 9-12 p. 03 524 6600 tai tältä sivustosta kohdasta tapahtumat> verkkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen päättyy su 19.5. klo 15.

Voit jo kysyä Marjolta p. 044 5246194

Naiset Lähteellä sunnuntaisin klo 16-17.30 Sovituksenkirkolla

Kokoonnumme Sovituksenkirkon Takkahuoneessa. Käytämme tarvittaessa isompaa tilaa.

Syksy 2024

ajat selviävät alkusyksyllä

Naisten takkaillat torstaisin klo 18-19.30 Sovituksenkirkon Takkahuoneessa, kirkon takapihan kautta sisään alakertaan.

Sauna on lämmin klo 17.30. Saunomisvälineet mukaan!

Syksy  2024

ajat selviävät alkusyksystä

Aikuisten pappi Marjo Kortelainen on tavoitettavissa p. 044 5246194 tai

marjo.kortelainen(at)evl.fi

TULE ROHKEASTI MUKAAN MEIDÄN NAISTEN JOUKKOON!

Pappi

Aikuistyön ja kylien pappi

Aikuistyö, naisten ja miesten ryhmät, kylät ja raamattupiirit.