Kouluikäisten kerhot

Kouluikäisten työ tarjoaa kevät- ja syyskausilla pääasiassa 1.-6.-luokkalaisille tytöille ja pojille kerhotoimintaa, jossa on myös seurakunnan sanoma mukana. Vasemmalta näet, missä kaikkialla kerhoja järjestetään. Olet tervetullut osallistumaan kaikkeen Hollolan seurakunnan kouluikäisten toimintaan!

Tarkempaa tietoa kerhoista saat nuorisotyönohjaajilta, joiden yhteystiedot löydät tämän sivun alalaidasta.

Lataa tästä kouluikäisten syksyn esite!

Kokkikerho

Vastuualueena kouluikäiset.

Vesikansan alue

Facebook: Petu Nuorisotyönohjaaja; Facebook-sivu: Hollolan seurakunta nuorille; Insta: Hollolansrknuoret; Twitter: Hollolansrknuor

vs. nuorisotyön ohjaaja
Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 Järvelä

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kärkölän kappeliseurakunnan alueella.

Hämeenkosken kappeliseurakunta
Asikkalantie 2
16800 Hämeenkoski

Olen diakoni ja nuorisotyönohjaaja. Toimin Hämeenkosken alueella kaikissa auttamiseen liittyvissä asioissa sekä nuorisotyöntekjänä.

Tavoitettavissa parhaiten puhelimitse p. 040 587 7614.  Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämäntilanteissa, etsitään yhdessä ratkaisuja.