Voit kysyä tällä lomakkeella rohkeasti papilta vaikkapa kirkollisista toimituksista, seurakuntaelämästä tai uskosta. Pappi vastaa mahdollisimman pian, mutta vastauksen kesto voi riippua mm. kysymyksen laajuudesta. Joskus myös lomat ja muut työkiireet voivat viivästyttää vastauksen kirjoittamista. Papin kanssa voi sopia myös kahdenkeskisen tapaamisen.

Laita mukaan yhteystietosi vastausta varten. Voit kuitenkin kysyä myös nimimerkillä.

Kysy papilta
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.