Raamattu- ja rukouspiirit

Hollolan kantaseurakunta

Seurakunta suosittelee kasvomaskien käyttöä seurakunnan tiloissa. Ryhmämme kokoontuvat turvallisesti tiloissa, jossa välimatkoja on helpompi noudattaa. Ota maski mukaan!

Noudatamme korona-rajoituksia! Jos et ole varma, onko tapaamista, kysy työntekijältäsi tai yhteyshenkilöltäsi.

Kaipaatko itsellesi raamattupiiriä?

Arkiaamun rukoushetki 22.8. alkaen ma, ke, pe klo 10-10.30 Missiokammarissa, Rakentajantie 8, ryhmähuone. Toteuttajina seurakuntalaiset. Hetken lopussa voi siirtyä yhteiseen aamuhartaushetkeen kahvion puolelle.

Raamattupiiri keskellä päivää keväällä 2022!

joka toinen (parillinen viikko) maanantai klo 13.30 - 14.30 Sovituksenkirkolla Mooseksessa

21.2.  7.3.  21.3.  4.4.  2.5.  16.5.   30.5.

Ota oma Raamattu mukaan!

Vetäjänä Leila Marttila

Lisätietoja Marjo Kortelainen p. 044 5246194 ja marjo.kortelainen(at) evl.fi.

Rukoushetki Sovituksenkirkossa

Rukoushetki Sovituksenkirkossa Andreaksen kappelissa keskiviikkoisin klo 10-10.45. Ajalla 1.6.-17.8. Toteuttajina vapaaehtoiset.

Kärkölä

Raamatun lukuryhmä ja rukouspalvelushetket ovat toimintatauolla!

Raamatun lukuryhmä kokoontuu Kärkölän seurakuntakeskuksessa parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo 18.
Vetäjänä Martti Myllärinen.

Rukouspalvelushetket Kärkölän seurakuntakeskuksessa kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 10.
Rukouspalveluhetkessä lauletaan Taize-lauluja, kuunnellaan Raamatun tekstejä ja rukoillaan yhteisten asioiden ja esirukouspyyntöjen puolesta. Rukoushetken jälkeen on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun ja esirukouspalveluun. Tervetuloa mukaan!