KAIKKI SEURAKUNTAMME AIKUISTEN RUKOUS- JA RAAMATTUPIIRIT ALKAVAT LOKAKUUSSA. LISÄÄ TIETOA TULEE TÄLLE SIVULLE SYYSKUUN AIKANA.

Raamattu- ja rukouspiirit

Hollolan kantaseurakunta

Seurakunta suosittelee kasvomaskien käyttöä seurakunnan tiloissa. Ryhmämme kokoontuvat turvallisesti tiloissa, jossa välimatkoja on helpompi noudattaa. Ota maski mukaan!

Noudatamme korona-rajoituksia! Jos et ole varma, onko tapaamista, kysy työntekijältäsi tai yhteyshenkilöltäsi.

Aamurukoushetket Missiokammarin aukiolopäivinä rukoilemme yhdessä klo 9.30.-10.15. ryhmähuoneessa. Vetäjinä vapaaehtoiset. Osoite Rakentajantie 8. Lisätietoja Maaria Lumiaho p. 044 524 6184.

Kaipaatko itsellesi raamattupiiriä?

Raamattupiiri Sinulle

joka toinen (parillinen viikko) tiistai klo 17.30-19.00 Missiokammarilla

keväällä 2021

Raamattupiiri Sinulle  on koko kevään ajalta  peruttu!

Vetäjänä Minna Tammi

Voit myös kysyä lisää Marjo Kortelainen p. 044 5246194 ja marjo.kortelainen(at) evl.fi

Raamattupiiri keskellä päivää

joka toinen (pariton viikko) keskiviikko klo 12-13.00 Sovituksenkirkon Maria-salissa tai Andreaksen kappelissa

keväällä 2021

Raamattupiiri keskellä päivää on koko kevään ajalta on peruttu!

Vetäjänä Leila Marttila

Voit myös kysyä Marjo Kortelainen p. 044 5246194 ja marjo.kortelainen(at) evl.fi.

Kärkölä

Raamatun lukuryhmä ja rukouspalvelushetket ovat toimintatauolla!

Raamatun lukuryhmä kokoontuu Kärkölän seurakuntakeskuksessa parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo 18.
Vetäjänä Martti Myllärinen.

Rukouspalvelushetket Kärkölän seurakuntakeskuksessa kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 10.
Rukouspalveluhetkessä lauletaan Taize-lauluja, kuunnellaan Raamatun tekstejä ja rukoillaan yhteisten asioiden ja esirukouspyyntöjen puolesta. Rukoushetken jälkeen on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun ja esirukouspalveluun. Tervetuloa mukaan!