Raamattu- ja rukouspiirit

Hollolan kantaseurakunta

Aamurukoushetket Missiokammarin aukiolopäivinä rukoushetki pidetään klo 9.30.-10.45. Osoite Rakentajantie 8. Lisätietoja Maaria Lumiaho p. 044 524 6184.

Rukoushetki Vesikansan seurakuntakodissa on kevään osalta päättynyt.

Kaipaatko itsellesi raamattupiiriä?

Raamattupiiri Sinulle Missiokammarilla on toimintatauolla

Vetäjänä Minna Tammi. Piiri kokoontuu joka toinen tiistai 17.30-19.00. Raamattupiirissä on tilaa!

Tule mukaan! Käy katsomassa, miltä paikka ja piiri tuntuu ja kysy lisää!

Raamattupiiri keskellä päivää Missiokammarilla

Raamattupiirin kokoontumiset ovat toimintatauolla.

Piiri on  avoin ja kokoontuu joka toinen keskiviikko (pariton viikko) klo 12-13.15

Raamattupiiriä vetää Leila Marttila. Raamattupiirissä on tilaa!

Voit myös kysyä Marjo Kortelainen p. 044 5246194 ja marjo.kortelainen(at) evl.fi.

Kärkölä

Raamatun lukuryhmä ja rukouspalvelushetket ovat toimintatauolla!

Raamatun lukuryhmä kokoontuu Kärkölän seurakuntakeskuksessa parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo 18.
Vetäjänä Martti Myllärinen.

Rukouspalvelushetket Kärkölän seurakuntakeskuksessa kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 10.
Rukouspalveluhetkessä lauletaan Taize-lauluja, kuunnellaan Raamatun tekstejä ja rukoillaan yhteisten asioiden ja esirukouspyyntöjen puolesta. Rukoushetken jälkeen on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun ja esirukouspalveluun. Tervetuloa mukaan!