Päihde- ja mielenterveyskuntoutujalle

Kantaseurakunnan päihde- ja mielenterveystyöstä vastaa diakoniatyöntekijä Jaana Rosti-Mutala. Häneen voi ottaa yhteyttä erilaisissa päihteisiin ja mielenterveyteen liittyvissä, mieltä painavissa asioissa. Hänen yhteystiedot löytyvät sivun alaosasta.

Jaana Rosti-Mutala toimii myös yhteyshenkilönä Hollolan A-killan tukikohtaan (Mallasharjuntie 3), joka on avoinna ma-pe klo 10–14. A-killan yhteystiedot: p. 040 5346511.

A-Kilta toimii yhteistyössä diakonia- ja sosiaalityön kanssa.

Seurakunta järjestää keväällä päihdekuntoutujille Parinpellon leirikeskuksessa saunailtoja sekä retkipäiviä. Tarkemmat tiedot tapahtumista löydät alta. Diakoniatyöntekijä on tavattavissa A-killan tiloissa säännöllisesti. Tarkemmat tapaamisajat löytyvät killan ilmoitustaululta tai suoraan diakoniatyöntekijältä.

Päihdetyön saunaillat ja retkipäivä

Päihdetyön saunaillat Parinpellossa ovat keskiviikkoisin: 2.10. ja 6.11. ja retkipäivä 20.9. Lähtö kimppakyydein klo 15.00 A-killan edestä Mallasharjuntie 3, 15870 Hollola.

Mielenterveystyö ja retket

Mielenterveystyötä tehdään myös yhteistyössä P-H hyvinvointikuntayhtymän kanssa. Hollolassa toimii Oivallus, joka tarjoaa mm. vertaistukea ja ohjausta mielenterveystkuntoutujille (os. Koulurinteentie 3).

Diakoniatyöntekijä Jaana Rosti-Mutalalta p. 044 524 6211 tai jaana.rosti-mutala@evl.fi voi kysyä lisätietoa päihdetyöstä, mielenterveystyöstä, heille tarjottavasta seurakunnan toiminnasta sekä ilmoittautua mukaan toimintaan.