Päihde- ja mielenterveyskuntoutujalle sekä rikosseuraamustyön asiakkaalle

Kantaseurakunnan päihde- ja mielenterveystyöstä vastaa diakoniatyöntekijä Jaana Rosti-Mutala. Häneen voi ottaa yhteyttä erilaisissa päihteisiin ja

mielenterveyteen sekä rikosseuraamusasioihin liittyvissä, mieltä painavissa asioissa. Hänen yhteystietonsa löytyvät sivun alaosasta.

Ajantasaista ilmoittelua toiminnasta kannattaa seurata Hollolan seurakunnan nettisivuilta sekä somekanavilta (Facebook ja Instagram)

Päihdetyö

Diakoniatyö järjestää päihdetyön leiripäiviä ja saunailtoja Parinpellon leirikeskuksessa rajoitusten niin salliessa. Seuraa ilmoittelua!

Naiserityistä päihderyhmää ohjataan n. kaksi kertaa vuodessa yhteistyössä Phhykyn päihdesairaanhoitajan kanssa. Seuraa ilmoittelua!

Yksilökeskusteluaikoja päihteettömyyden tueksi tai saavuttamiseksi voi varata suoraan diakoniatyöntekijä Jaanalta.

Yhteistyö A-Killan kanssa

Jaana Rosti-Mutala toimii myös yhteyshenkilönä Hollolan A-killan tukikohtaan (Mallasharjuntie 3), joka on avoinna ma-pe klo 10–14.

A-killan yhteystiedot: p. 040 5346511. A-Killan jäsenille jaetaan kauppojen lahjoittamaa hävikkiruokaa pientä korvausta vastaan ma, ke ja pe.

Lisätietoja A-Killasta.

Mielenterveystyö

Diakoniatyö järjestää mielenterveyskuntoutujien leiripäiviä Parinpellon leirikeskuksessa rajoitusten salliessa. Seuraa ilmoittelua!

Yksilökeskusteluja ja tapaamisia mielen hyvinvoinnin ja elämänhallinnan tueksi voi halutessaan sopia suoraan diakoniatyöntekijä Jaanan kanssa.

Yhteistyö Oivalluksen kanssa

Mielenterveystyötä tehdään myös yhteistyössä P-H hyvinvointikuntayhtymän kanssa. Hollolassa toimii Oivallus, joka tarjoaa mm. vertaistukea ja

ohjausta mielenterveystkuntoutujille (os. Terveystie 2, Sote-keskus).

Rikosseuraamustyö

Diakoni vierailee Mikkelin vankilassa päijät-hämäläisten vankien kotipaikkaryhmässä n. kaksi kertaa vuodessa. Diakoniatyö on osa päijät-hämäläisten

toimijoiden ja Rikosseuraamuslaitoksen yhteistä vapauttamisverkostoa, jossa pyritään tarjoamaan vapautuville vangeille ja heidän perheilleen

mahdollisimman kattavaa tukiverkostoa. Tarjolla on apua myös erilaisia rikosseuraamuksia (mm. yhdyskuntapalvelu, valvottu koevapaus) suorittaville

asiakkaille. Ole rohkeasti yhteydessä!

Yhteystiedot

Diakoniatyöntekijä Jaana Rosti-Mutala p. 044 524 6211 tai jaana.rosti-mutala@evl.fi vastaa mielellään kysymyksiin päihde-, mielenterveys- ja

rikosseuraamustyöstä sekä kutsuu Sinua mukaan toimintaan.