Päihde- ja mielenterveyskuntoutujalle sekä kriminaalityön asiakkaalle

Kantaseurakunnan päihde- ja mielenterveystyöstä vastaa diakoniatyöntekijä Jaana Rosti-Mutala. Häneen voi ottaa yhteyttä erilaisissa päihteisiin ja mielenterveyteen sekä rikosseuraamusasioihin liittyvissä, mieltä painavissa asioissa. Hänen yhteystiedot löytyvät sivun alaosasta.

Jaana Rosti-Mutala toimii myös yhteyshenkilönä Hollolan A-killan tukikohtaan (Mallasharjuntie 3), joka on avoinna ma-pe klo 10–14. A-killan yhteystiedot: p. 040 5346511. A-Killan jäsenille jaetaan kauppojen lahjoittamaa hävikkiruokaa pientä korvausta vastaan ma, ke ja pe. Lisätietoja A-Killasta. A-Kilta toimii yhteistyössä diakonia- ja sosiaalityön kanssa.

Seurakunta järjestää päihdekuntoutujille Parinpellon leirikeskuksessa saunailtoja sekä retkipäiviä. Tarkemmat tiedot tapahtumista löydät alta. Diakoniatyöntekijä on tavattavissa A-killan tiloissa säännöllisesti. Tarkemmat tapaamisajat löytyvät killan ilmoitustaululta tai suoraan diakoniatyöntekijältä.

Päihdetyön saunaillat ja retkipäivä

Koronatilanteen salliessa syksyllä 2021 järjestetään Parinpellossa leiripäivä ti 21.9. klo 9-15 sekä rantasaunalla saunaillat keskiviikkoisin 10.11. ja 15.12. klo 15.30-19. Ilmoittautumiset A-Kiltaan tai diakoniatyöntekijälle. Lähtö kimppakyydein klo 15.00 A-killan edestä Mallasharjuntie 3, 15870 Hollola.

Mielenterveystyö ja retket

Mielenterveystyötä tehdään myös yhteistyössä P-H hyvinvointikuntayhtymän kanssa. Hollolassa toimii Oivallus, joka tarjoaa mm. vertaistukea ja ohjausta mielenterveystkuntoutujille (os. Koulurinteentie 3).

Leiripäivä Parinpellossa on 27.8. klo 9-15, Ilmoittautuminen Oivallukseen tai diakoniatyöntekijälle. Kuljetus tarvittaessa.

Diakoniatyöntekijä Jaana Rosti-Mutalalta p. 044 524 6211 tai jaana.rosti-mutala@evl.fi voi kysyä lisätietoa päihde-, mielenterveys- ja kriminaalityöstä sekä ilmoittautua mukaan toimintaan.