KEVÄTKAUDELLA TAPAHTUU

Timoteus nallen-kerho

kokoontuu Facebookin: Lapsi on ilo- sivuilla. Kerhossa pääsee touhuamaan kuin kirkon kerhossa konsanaan! Käykää tutustumassa.

Nähdään kerhossa!

bit.ly/tTimoteusnalle

Taidehetki

Ti 3.5. klo 17-19 Sovituksenkirkolla

Nyt on hyvä tilaisuus tulla maalaamaan, vaikka Äitienpäiväkortti tai-taulu. Tapahtumassa leppoisaa maalailua taiteilija Anitta Vuorikosken johdolla.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille. Vapaaehtoinen maksu Yhteisvastuukeräykselle 5€/taiteilja. Koko perheeltä maksu vain kahdesta ensimmäisestä taiteilijasta.

Oman elämänsä taiteilijanalut tervetuloa!

Babyshower seurakunnan tapaan

Pe 20.5. klo 17.30-19 Sovituksenkirkolla

Tapahtuma vauvaa odottaville vanhemmille.

Illassa pappi antaa vinkkejä ristiäisten järjestämiseen, lastenohjaaja kertoo lapsiperheille tarjottavista palveluista ja perhetyön diakonia keskustelemassa vauva arjen haasteista ja tarjottavasta tuesta. Hartaudessa hiljennymme vauvan rukoushelmien äärellä.

Ilmoittautuminen 13.5. mennessä.

Äitien saunailta

Ke 25.5. klo 18.00–21.00 Kalliopirtin leirikeskuksessa

Saunotaan ja parannetaan maailmaa naisten kesken.

Ilmoittautuminen 19.5. mennessä

Perheiden nuotioilta

Pe 27.5. klo 18.00–19.30 Parinpellon leirikeskuksessa

Koko perheen iloinen nuotiolauluhetki nuotion, laulun ja yhdessäolon merkeissä. Voit ehdottaa lauluja vanhoista tai uusista Nuorten veisuista ja Viisikielisestä. Musisoinnista vastaa kanttorimme Jussi.

Lapsilla mahdollisuus myös leikkiä pihalla. Tuo omat makkarat mukanasi, talo tarjoaa juomat.

Ilmoittautuminen 22.5. mennessä

Terttu Kurjen Hollolan päiväkerhotyö 50 v. taulu jonka perheet ovat värittäneet.
varhaiskasvatus