Sururyhmät

Aikuisten sururyhmä

Tule mukaan turvalliseen SURURYHMÄÄN! / ILMOITTAUDU verkkoilmoittautumisen kautta

”Veljeni, sisareni, kun sinä puhut siitä, miltä tuntuu, ajattelen, ovatko nuo minunkin sanojani?”

Sururyhmä kokoontuu Sovituksenkirkolla keskiviikkona klo 17-18.30. Aloitamme 13.1.2021 ja päätämme 7.4.2021 ja tapaamiskertoja on yhteensä 7.

Jos läheisesi kuolemasta on jo neljä kuukautta ja olet valmis kulkemaan kanssamme yhteistä matkaa, ryhmästä voi tulla sinulle iso apu arkeesi.

Ryhmään ilmoittaudutaan kirkkoherranvirastoon p. 03 524 6644 tai www.hollolanseurakunta.fi ajalla 30.11.-14.12.2020

Ryhmästä voi kysyä Marjolta (044 5246194, marjo.kortelainen@evl.fi) tai Annelta (044 524 6212 anne.hakkarainen@evl.fi).  Ilmoittautumisesi jälkeen otamme sinuun yhteyttä ennen ryhmän alkamista.

pastori Marjo Kortelainen                diakoniatyöntekijä Anne Hakkarainen

Sururyhmät lapsille ja nuorille

Hollolan seurakunta tarjoaa yhdessä Lahden seurakuntien kanssa lasten- ja nuorten sururyhmiä. Sururyhmä on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka ovat menettäneet läheisensä puoli vuotta sitten tai aikaisemmin.

Lapsen ja perheen kohdattua surua, siitä tulee perheessä keskeinen asia. Surevat tarvitsevat yhteisön tuen. Surun läpi voidaan kulkea yhdessä, käsi kädessä.  Sururyhmissä lapsella ja nuorella on mahdollisuus vertaistukeen ja paikkaan käsitellä surua toiminnallisilla sekä turvallisilla menetelmillä.

Ryhmän yhteydessä lapsen läheisillä on mahdollisuus keskustella lapsen tai nuoren surusta.  Yhdessä mietimme miten lasta tai nuorta voi auttaa ja tukea suremisessa.

Nuorten ja lasten sururyhmiä käynnistyy syksyisin Hollolassa ja Lahdessa.  Ole yhteydessä , niin kerromme ryhmän sisällöstä ja aikatauluista enemmän.

Nuorisotyönohjaaja Päivi Sivonen 044 524 6190, paivi.sivonen@evl.fi

Olemme tarvittaessa käytettävissä myös henkilökohtaisissa tapaamisissa.

Hollolan kantaseurakunta

VS. johtava diakonian viranhaltija

Pappi

Aikuistyön ja kylien pappi

Aikuistyö, naisten ja miesten ryhmät, kylät ja raamattupiirit.

Johtava nuorisotyönohjaaja

Lähiesimies nuorisotiimille. Kouluikäistentyö, lasten- ja nuorten sururyhmät. Rippikoulutyö. Instagram: Päivi Nuorisotyönohjaaja

Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta
Kirkkotie 1 A